Haberler
BBC

Suudi Arabistan'da Sahneye Koşup Erkek Şarkıcıya Sarılan Kadın Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Suudi Arabistan'da düzenlenen müzik fesivalinde, sahnede şarkı söyleyen erkek şarkıcıya koşup sarılan bir kadın, gözaltına alındı.

Suudi Arabistan'da, sahnede şarkı söyleyen bir erkek şarkıcıya koşup, sarılan bir kadın gözaltına alındı. Ülkenin batısındaki Taif kentinde düzenlenen bir festivalde Majid el Mohandis adlı şarkıcı sahneye çıkmıştı.

GÜVENLİK HEMEN MÜDAHALE ETTİ

İnternette yayımlanan görüntülerde, kadının sahneye doğru koşması ve güvenliklerin müdahalesi görülüyor.

Suudi Arabistan'da kadınların kamusal alanlarda, akrabaları olmayan erkeklerle birlikte bulunmaları yasak.

ŞARKICIDAN AÇIKLAMA GELMEDİ

İnternet sitesinde "Arap şarkıcıların prensi" diye tanımlanan Mohandis, henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Suudi Arabistan vatandaşlığı da bulunan Irak doğumlu şarkıcı, olayın ardından programına devam etti.

KADINA, TACİZ SUÇLAMASI GÜNDEMDE

Suudi Okaz gazetesine konuşan polis kaynakları, savcının kadına taciz suçlaması getirip getirmemeyi değerlendirdiğini söyledi.

Kadınların kamuya açık organizasyonlara katılmasına karşı uzun süredir uygulanan yasak, geçen yıl Veliaht Prens Mohammed bin Salman'ın uygulamay koyduğu bir dizi reformla gevşetilmişti.

Vizyon 2030 adı verilen reformlar, petrol gelirine bağlı krallıkta halkın hane başına kültür ve eğlence faaliyetlerine yaptığı harcamayı 2030 itibariyle yüzde 2,9'dan yüzde 6'ya çıkartmayı hedefliyor.

Aynı haftasonu kadınların bir konser ve bir futbol maçına girebilmelerine izin verildi. Ayrıca ilk kez bir kadın şarkıcının, Lübnanlı yıldız Piba Tajawi'nin geçen Aralık'ta konser düzenlemesine müsaade edildi. Suudi kadınlar geçen ay da otomobil kullanmaya başladı.

BBC

Suudi Arabistan Komik - İlginç Dünya Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500

Yorumlar (28)

Avukat:

Suudi Arabistan halkı bu rejimden kurtulmak için herşeyi yapıyor bizim yobaz halk bunlara özeniyor

34
51
yanıtYanıtla
Hak:

Suudi Arabistan kralları ehli Müslim değiller işidden beter bir yoldalar müslüman değiller ve o kralları yabancı istihbarat lar gözü gibi koruyor orda halkın elinden bir şey gelmiyor bilginize..

42
5
yanıtYanıtla
sibel:

ya bunun nesine sarılıcan

18
8
yanıtYanıtla
x:

aslı. kimin neresine sarılacağını en iyi bilenlerdendir.

yanıt7
yanıt8
hmm:

bitli baklanın kör alicisi olur.

yanıt9
yanıt5
Aslı:

sarılmak istiyorum.

7
2
yanıtYanıtla
Cevriye:

örtünmek dedin herhalde..?

yanıt3
yanıt4
Mert:

Ben bayan elbisesi satıyorum,sana en pahalılarından istedigin takımı hediye ediyorum Aslı.helal hoş olsun.

yanıt2
yanıt3
Ultra aslan ??:

Yıl 2018 bayanlar daha yeni otomobil kullanıyor bunların islam dediği düzen muaviyenin Yezid’in kurduğu düzen

4
3
yanıtYanıtla
asdsfe:

barbarların coşması anca bu kadar oluyor.

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title