Haberler

Stadyumun Alt Katından Sesler Gelince Gece Bekçisi Odayı Kontrole İndi, Ürkütücü Manzarayı Kaydetti

Güncelleme:

Arjantin'deki stadyumda gece bekçiliği yapan adam, sürekli alt kattan sesler gelmesi üzerine cep telefonu kamerası ile girdiği soyunma odasında ürkütücü bir manzaraya şahit oldu.

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bulunan Tomas Adolfo Duco Stadyumu'nda gece bekçiliği yapan Raul Arguello isimli adamın kaydettiği ürkütücü video olay yarattı. 32 yaşındaki adamın cep telefonu kamerası ile görüntülediği olay "Stadyumda hayalet mi var?" sorularını gündeme getirdi.

"BANA İNANMALARI İÇİN KAYDEDECEĞİM"

Gece 11 sularında alt katlardan gürültüler geldiğini duyan Arguello, kamerasını yanına alarak aşağı indi. Bunun 3. defa olduğunu söyleyen adam, "Neler olduğunu bilmiyorum ama insanların bana inanmaları için bunu filme çekeceğim" diyerek kayıt almaya başladı.

DUVARDAN GÖLGE GEÇTİ

Aşağı kata indikçe artan sesin soyunma odasında geldiğini anlayan Arguello, odanın kapısının sert bir şekilde sürekli olarak açılıp kapandığını görünce odaya daldı. Ancak karşısında hiç kimseyi göremeyen adam boş odayı kameraya almaya devam ederken arkadan bir gölge geçti.

"AMAN TANRIM"

"İçeride kimse yok, ses yüzünden 3. defa buraya geldim ama yine hiçbir şey yok" diyen adam duvarda kayan gölgeyi görür görmez "Aman tanrım gitmek istiyorum" diyerek oradan hızla uzaklaştı.

Görüntüleri internete yükleyen adam, stadyumda olanlar için yetkililerden bir açıklama bekliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Raúl González Buenos Aires Arjantin Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bomba iddia! Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü: Bir komplo var, ortaya çıkarılmalı

Bomba iddia! Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü: Bir komplo var, ortaya çıkarılmalı

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Kumpas iddialarına ilk yorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuklayı da kuklacıyı da iyi biliyoruz

Kumpas iddialarına ilk yorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuklayı da kuklacıyı da iyi biliyoruz

500

Yorumlar (127)

hidir:

eved, yuvarlaglar doluşmuş, biz islamı, Allahın emrini türkiyenin keyfine uydurcak değiliz. türkiyeye yardım eden Allahın apaçık düşmanıdır. türkiye Allahın emrine boyun bükünceye dek , Allahın hükmü egemen oluncaya dek savaşmak farzdır. vurmaya devam . . . ya Allahın tarafındasın, ya türkiyenin hadi bakalım. hak ile batıl ayrışsın.

4415
39
yanıtYanıtla
hiç mi bişey yok ????:

bilader ne içiyon bana da ver!

yanıt3
yanıt0
kurganbaba:

neden derdiniz türkiye . suudiler yada başka bir ülke değil. hristyan yada yahudilere türkiyeye düşman olduğunuz kadar düşman değilsiniz. garip bence siz aptal birer maşasınız.

yanıt3
yanıt0
ÇOK DOĞRU:

BAŞIMIZ SAĞOLSUN HIDIR, SENİN TANIMINI YAPTIĞIN ALLAH ÖLDÜ.

yanıt1
yanıt0
Handsomee:

Allah''ın emrini ne Türkiye''nin ne de bir başka ülkenin keyfine uyduramadığın gibi böyle kendi keyfine göre de uyduramazsın. Hak ile batılı aramak istiyorsan bu yazdıklarının orjinali Hak, senin yaptığın bu yorum ise Batılın ta kendisi. Üzüldüğüm tek nokta da ne biliyor musun. Kendini çok akıllı zannetmen. . .

yanıt1
yanıt1
Emekli Müftü:

süfliyat kafir cinler,içki içilen,günah işlenen yerleri severler,ibadet yapılan yerlerden uzak dururlar.

152
0
yanıtYanıtla
Rizeli:

$ 4,5 diyorum algı diyor faiz 17 olmuş diyorum algı diyor 3,5 trilyon borcumuz var algı diyor borsada onlarda satıyor ortalamalarn altındayz diyorum algı diyor HIRSIZLIKLARINA KULP BULUYORLAR SONRA BİR MAKARNAYA ÜLKEYE SATANLARI MEYDANA SALIYORLAR SİZİN ALLAHINIZ PARA BOŞUNA TEKBİR GETİMEYİN GERÇEK MÜSLÜMANLAR HAK İLE BATILI AYIRIR KENDİNİ SATILIK GÖRMEZ PARALILAR DİSLİKE ATAR BU DEDİKLERİME MALUM CEPLERİNİ DAYILARI DOLDURUR HAVLASINLAR DİYE

116
8
yanıtYanıtla
Cem:

Yahu niye alakasız yerlere yazıyorsunuz şu siyasi yorumlarınızı ???? Defolun gidin ya gerekli haberlerinaltına ya da twittere falan yazın. Yukarıdaki haberle ne alakası var bu yazdıklarınızın

92
1
yanıtYanıtla
BELKİ OLABİLİR:

KEDİYLE NE ALAKASI VAR VİDEOYU İYİ İZLEDİĞİNİZDEN EMİN MİSİNİZ DUVARDAKİ GÖLGE SİZCE KEDİYE BENZİYOR MU BANA SORARSANIZ CİN OLABİLİR ÇÜNKÜ DUYDUĞUMA GÖRE CİNLERİN BOYU KISAYMIŞ AMA DUVARDAKİ GÖLGENİN BOYU KISA OLARAK GÖRÜNÜYOR BENCE ÇELİŞKİ YOK YANİ UYUŞUYOR

84
5
yanıtYanıtla
hr:

sen ciddimisin bu yorumu yaparken!!!içdiğinden bende istiyom

yanıt2
yanıt0
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title