Haberler

    Snowden'ın Hayatını Anlatan Film Dünya Prömiyerini Toronto'da Yaptı

    Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) gizli dinleme faaliyetlerini ortaya çıkaran Edward Snowden'ın hayatını konu alan film Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yaptı.

    Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) gizli dinleme faaliyetlerini ortaya çıkaran Edward Snowden'ın hayatını konu alan film Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yaptı. Snowden adlı film Amerikan yönetimi tarafından casuslukla suçlandıktan sonra 2013'te ülkeyi terk eden ve sığınma hakkı verilen Rusya'da yaşayan eski Ulusal Güvenlik Kurumu (NSA) analisti Snowden'ın "vatan haini" ilan edilme sürecini anlatıyor.

    Tartışmalı filmin ABD'nin kuzeyindeki sinemalarda 16 Eylül'de vizyona girmesi bekleniyor. Snowden'ın yönetmeni Oliver Stone ise filmin gösterime girip girmeyeceği konusunda endişeli: "Bu sizi, neslinizi, her şeyden önce gelecek nesli etkiliyor, mahremiyetinizi ve tüm dünyayı tehdit ediyor. Filmin konusu siber savaşın ötesinde. Siber savaş da kitlesel gözetimin ötesinde, yani elektronik harbin bir diğer türü ve bu çok ciddi."

    Dünyanın en prestijli film festivallerinden Toronto Film Festivali'nde ilk kez gösterilen bir diğer film de 'American Pastoral'.

    Ünlü oyuncu Ewan McGregor'ın ilk yönetmenlik denemesi olan ve Phillip Roth'un romanından beyaz perdeye uyarlanan film 1960'lı yıllarda yıllarda bir ailenin siyasi kargaşalar yüzünden dağılmasını konu alıyor.

    Bu yıl 41'incisi düzenlenen festival 18 Eylül'e kadar devam edecek.

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 10 Eylül 2016

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Amerika Birleşik Devletleri Edward Snowden Eylül Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title