Haberler

Salihi, El Baradey ile Telefonla Görüştü

Güncelleme:

İran Dışişleri Bakanı Salihi, Ankara ziyaretinin ardından Mısır geçici Cumhurbaşkan Yardımcısı El Baradey ile telefon görüşmesi yaptı.

İran Dışişleri Bakanı Salihi, Ankara ziyaretinin ardından Mısır geçici Cumhurbaşkan Yardımcısı El Baradey ile yaptığı telefon görüşmesinde Mısır'daki siyasi sürecinin ilerlemesi için tüm siyasi grupları ve bilge adamlarının katılımının taşıdığı öneme vurgu yaptı İran Dışişleri Bakanı Ali Ekber Salihi, Ankara'da Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile temaslarının ardından bu sabah Tahran dönüşünde Mısır geçici Cumhurbaşkan Yardımcısı Muhammed El Baradey ile telefon görüşmesi yaptı.

Mehr haber ajansının bildirdiğine göre, Ali Ekber Salihi, bu sabah El Baradey ile telefon görüşmesinde Mısır'ın akibetinin bu ülke halkının talepleri kapsamında belirlenebileceğini, Mısır halkının kararı ve isteğine herkes saygı duyduğunu ifade etti.

Salihi, Mısır'daki tüm kesimlerinin birliğinin bu ülkenin siyasi sürecinin ilerlemesi için olduğu gibi bu ülkedeki tüm siyasi gruplar ve "bilge adamların" katılımının önemini anlattı.

Mısır geçici Cumhurbaşkan Yardımcısı Muhammed El Baradey ise, kendisini telefonla arayan Salihi'ye teşekkür ederek, İran'ın önemli konumuna işaret etti ve İran ile en iyi düzeyde ilişkilere yana olduklarını dile getirdi.

Haberde El Baradey'in ayrıca çeşitli meselelere ilişkin İran ile istişare etmeye yana olduklarını da belirttiği kaydedildi.

- Ankara

Kaynak: ANKA / Dünya

Muhammed El Baradey İran Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title