Haberler

Paris'te Gazze Şeridi için sessiz yürüyüş düzenlendi

Güncelleme:

Fransa'nın başkenti Paris'te, Gazze Şeridi'nde ateşkes için sessiz yürüyüş düzenlendi. Sanatçılar ve entelektüellerin katıldığı yürüyüş, Yahudi Sanat Müzesi'nin önünden geçerek Arts et Métiers Meydanı'nda son buldu.

- Paris'te " Gazze'de ateşkes" için sessiz yürüyüş

PARİS - Fransa'nın başkenti Paris'te, Gazze Şeridi'nde ateşkes için sessiz yürüyüş düzenlendi.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederken, dünyanın dört bir yanından Gazze Şeridi'nde ateşkes için eylemler sürüyor. Fransa'nın başkenti Paris'te sanatçıların ve entelektüellerin girişimiyle ateşkes için sessiz yürüyüş düzenlendi. Dünya Arap Enstitüsü önünde başlayan yürüyüş, Yahudi Sanat Müzesi'nin önünden geçilmesinin ardından Arts et Métiers Meydanı'nda son buldu.

Yürüyüşe Laure Calamy, Elsa Zylberstein, Pierre Richard, Isabelle Adjani, Sami Bouajila, Claude Lelouch ve Marek Halter gibi ünlü isimlerin yanı sıra Fransa'nın eski Kültür Bakanı Jack Lang da katıldı. Yürüyüş sırasında herhangi bir slogan atılmazken, üzerinde yazı olmayan beyaz bir pankart açıldı. Bazı göstericiler ise ellerinde beyaz bayraklar taşıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Fransa Gazze Paris Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title