Haberler

Para İçin Çocuğunu Boğdu

ABD'nin Seattle Kenti, Sigortadan Para Almak İçin Kızını Önce Hayat Sigortası Yaptıran, Ardından da Para İçin Küçük Kızının Canına Kıyan 'Baba'yı Konuşuyor.

ABD'nin Seattle kenti, sigortadan para almak için kızını önce hayat sigortası yaptıran, ardından da para için küçük kızının canına kıyan "baba"yı konuşuyor.

Son 15 yıldır çocuklar üzerinden para kazanmaya çalıştığı öne sürülen Joel Zellmer adlı kişi, son denemesinde yakayı ele verdi ama minicik bir kız çocuğu hayatından oldu. Joel Zellmer, bir sabah 911’i arayıp üvey kızı Ashley’nin havuzda boğulduğu ihbarındanda bulundu. Hemen verilen adrese giden itfaiye küçük kızın cansız bedenini havuzdan çıkardı ve hemen suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Ama bütün bunlar yaşanırken üvey "baba" Zellmer'in en ufak bir üzüntü belirtisi göstermemesi, ekipten kimseye “Yaşayacak mı?” diye bile sormaması, itfaiyecileri kuşkulandırdı.

Olay yerine gelen itfaiyenin şüphesinin ardından Zellmer’in geçmişini araştırmaya başlayan polis, uzun çalışmalar sonrası, 3 Aralık 2003'teki cinayetten 10 ay önce küçük kız Ashley McLellan'a 200 bin dolarlık hayat sigortası yaptırıldığını tespit etti. Küçük kızın cinayete kurban gittiğini düşünen polis,  Zellmer'i gözaltına aldı. Zaten yapılan ilk sorgusunda da cani "baba" cinayeti ve daha önce işlediği birçok suçu itiraf etti. Ömürboyu hapis cezasına çarptırılması beklenen "baba"nın avukatı da yaşanan olay karşısında sukünetini koruyamadı ve “Bu adamı savunamam” diyerek davadan çekildi.

İnanılmaz cinayeti işleyen Zellmer’in, geçmişte de kız arkadaşlarını  genç anneler arasından seçtiği, onların çocuklarını sigorta yaptırıp, sigorta şirketlerini dolandırmaya çalıştığı ortaya çıktı. O zaman kullandığı yöntemler de yine insanlık dışı. Bir tanesinin elini yakarak bir başkasının ise sıcak çikolata vererek dudaklarının yanmasına neden olduğu suçlarından sadece bir kaçı. Küçük kızın annesi Ferguson, bu zamanda yalnız bir anne olarak güvenilir bir erkek bulmanın çok zor olduğunu ve Zellmer’in onun iyi niyetini ve güvenini boşa çıkardığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title