Haberler

Ölen adamı kontrol etmeye giden doktor, ceset torbasının hareketlenmesiyle dehşete düştü

Güncelleme:

İngiltere'de 55 yaşındaki Kevin Reid isimli adam, trafik kazası geçirmesinin ardından 'öldü' denilerek morga kaldırıldı. Bu sırada doktorlar kurallar gereği Reid'in kesin ölümü için rapor vermeye giderken, ceset torbasının kıpırdamasıyla dehşeti yaşadı.

İngiltere'de meydana gelen olay, kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Öldü denilerek morga götürülen bir adamın canlanması, duyan herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı.

TRAFİK KAZASININ ARDINDAN ÖLDÜĞÜ SANILDI

The Sun'ın aktardığına göre, 55 yaşındaki Kevin Reid isimli kişi, geçirdiği trafik kazasının yapılan muayenede öldü sanıldı. Yaşam belirtisi görülmeyen kişi morga götürüldü. O sırada prosedür gereği ölümü onaylaması için doktorlardan biri cesedi görmeye gitti.

Ölen adamı kontrol etmeye giden doktor, ceset torbasındaki detayla dehşete düştü

TORBAYI AÇTIĞINDA GÖZ GÖZE GELDİ

Doktor, ceset torbasını açtığında Reid ile göz göze geldi. Reid'in doktor kontrolü öncesinde ceset torbasını yırtıp çıkmaya çalıştığı öğrenildi.

SORUŞTURMA AÇILDI

Eyalet adli tabip ofisi sözcüsü, konuya ilişkin demecinde, "Adli tıp mahkemesi, 3 Ekim Pazartesi günü, söz konusu ölümün, rapor edilebilir bir ölüm olup olmadığı konusunda soruşturma başlattı" dedi. Güney Metropolitan Sağlık Servisi'nden Paul Forden, deneyimli bir hemşirenin Bay Reid'i 5 Eylül'de muayene ettiğini ve hiçbir yaşam belirtisi bulamadığını söyledi. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (2)

Hasan Akdemir:

Hemşirenin reçete yazmasına da müsaade edilen bir ülke olan İngiltere'de hemşirenin muayene bulgularıyla ölü tanısı konması doğal, sonuçları da süpriz değil. Abdurrahman çelebilik ancak buraya kadar.

7
2
yanıtYanıtla
Sadık:

Avrupada normal,Rahmetli Babamın kolundan ne Doktor ne Alman hemsireler kann alabilirdi kolu mosmor yaparlardı ,bir türk bayan ilk batırışda alırdı,sonunda Babamı yanlış tedaviyle öldürdüler

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title