Haberler

Öğretmen 6 Yaşındaki Öğrencisine Okulda Tecavüz Etti

Güncelleme:

Hindistan'da ev ödevini bitirmeden sınıfa gelen öğrencisine ceza veren öğretmen, daha sonra 6 yaşındaki öğrencisine tecavüz etti.

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinin Singrauli bölgesinde bir okulda yaşanan olayda, öğretmen ev ödevini tamamlamayan 6 yaşındaki öğrencisine okul binasında tecavüz etti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki çocuk iki gün tedavi gördükten sonra cumartesi günü taburcu edildi.

Olay bölge merkezine 80 km uzaklıkta bulunan Kursa köyünde bir özel okulda yaşandı. İkinci sınıf öğrencisi kız 23 mart günü okula ev ödevini tamamlamadan geldi. Satya Narayan Verma (23) adındaki öğretmen, adı açıklanmayan kız öğrenciyi cezalandırarak okulun arka bahçesine gitmesini ve orada diz çökerek beklemesini söyledi. Kız öğrencisinin peşinden giden Verma, orada küçük kıza tecavüz etti ve çenesini kapalı tutması yönünde tehdit etti.

GECELEYİN ANNESİ KANAMASINI FARK ETTİ

Akşam saat 6 civarında okuldan eve dönen küçük kız, ebeveynlerinin evde olmadığını fark etti. Odasına çekilen küçük kız burada uyudu. Gecenin ilerleyen saatlerinde annesi, küçük kızın kanamasını fark ederek ne olduğunu sordu. Olayı öğrenen anne ve baba ertesi gün köylülerle ne yapılması gerektiğini istişare ettikten sonra Jiyavan polis karakoluna gelerek 24 Mart Perşembe günü şikayette bulundu. Hastaneye götürülen küçük kız burada tedavi altına alındı. Hastaneden küçük kızın tecavüze uğradığı raporu verildi. Tecavüzle suçlanan zanlı öğretmen Satya Narayan Verma 25 mart günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EYALETTE İKİ HAFTA İÇİNDE YAŞANAN 6. TECAVÜZ VAKASI

Polis sözcüsü Singrauli Rudolf Alvares; "Suçlanan öğretmen tutuklandı. Hakkındaki suçlamalardan ötürü cezaevine gönderildi" açıklamasında bulundu. Bu olay eyalet sınırları dahilinde iki hafta içinde, 10 yaşın altındaki çocuklara karşı işlenen 6. tecavüz vakası olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Madhya Pradesh Dünya Haberler

500

Yorumlar (71)

yıllarca okuduk:

Haftasonu kurslarıyla beraber 4000 liranın üstünde alıyoruz ama nedense para buz gibi eriyor. . açız arkadaş. . hükümet öğretmenlere 5000 liranın altında maaş vermemeli.

4
63
yanıtYanıtla
adil ak:

şşşşşşşşşş doymadınız be

yanıt35
yanıt4
Hakikat:

Burda yalan konuşarak öğretmenlere laf atıyorsun. Tüm öğretmenlerimizin hakkına giriyorsun yazık sana. Millet de gerçek anlayacak bir de dalga geçmek yazıyor..

yanıt8
yanıt5
Hadı yoluna:

Acından olmenı ızlycgım n gzl

yanıt8
yanıt1
Gezginci.:

Akp adaleti.

3
41
yanıtYanıtla
aksekili:

sana bi cevap yazasim var. göstermicekler biliyom senden anladin ama

yanıt14
yanıt1
58:

NE TERBİYESİZ MAHLUKLARSINIZ GERİ ZEKALILAR BURADA SİYASETİN NE İŞİ VAR YORUM YABIYORSANIZ EDEBİNE GÖRE YABIN YANİ BİR BAKAN CIKIBDA BİR KEREDEN BİRŞEY OLMAZ DERSE OLACAGI BU HİNDİSTAN GELİŞMEMİŞ BİR ÜLKE İNSANLAR SEFALET İCİNDE ORADA HER HAYVANA SAYGI DUYUYORLAR KUTSALDIR DİYE BENDE BUNDAN SONRA SİZİN GİBİ ÖKÜZLEREMİ SAYGI DUYACAM BU TECAVÜZCÜLERİ İDAM DEGİL SADECE BİR KURŞUN HALLEDER YARGILAMAYACAN AMA SİZLER AGIZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER AYIB

yanıt0
yanıt1
Yazik:

Allahim ne gunlere kaldik nasil bi nesil nasil bir vicdan yoksunu insanlar yetisip yetistiriliyor kucuk bi cocuktan medet uman hayvanlar sizin icin iste yasasin cehennem demek hak

42
0
yanıtYanıtla
Muhammed Hanefi:

Bunlar ancak ruhlarını şeytana satmış kişilerdir. Dinden imandan haberi olmayandan her şey beklenir. Bu ve bunun gibilerinin katli vacibtir.

40
0
yanıtYanıtla
Beyaz:

Bizdeki vakıflar da da bööle adamlar var diyorlar yaaa. Çok kötü diiimi?

yanıt7
yanıt7
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title