Haberler

New York metrosunu kana bulayan saldırganın kimliği tespit edildi! Polis yakalayana 50 bin dolar ödül verecek

Güncelleme:

ABD'nin New York kentindeki metro istasyonunda düzenlenen silahlı saldırıda yaralananların sayısı 16'ya yükselirken, 5 kişinin durumunun kritik ancak stabil olduğu ifade edildi. New York polis müdürlüğü, saldırganın 62 yaşında Frank James isimli bir adam olabileceğini belirterek başına 50 bin dolar ödül koydu. James'in saldırıdan önce sosyal medya üzerinden evsizlik ve evsizlerle ilgili "rahatsız edici" paylaşımlar yaptığı da tespit edildi.

ABD, ülkenin en popüler kentlerinden New York'taki metroya düzenlenen saldırının şokunu yaşıyor. New York kentindeki Brooklyn metro istasyonunda bu sabah düzenlenen silahlı saldırı hakkında açıklama yapan New York Polis Departmanı (NYPD), saldırının terör eylemi olarak soruşturulmadığını aktardı.

"SALDIRI BİR TERÖR OLAYI OLARAK SORUŞTURULMUYOR"

NYPD, "New York'ta bu sabah 36'ıncı Cadde metro istasyonunda meydana gelen bir silahlı saldırı olayını soruşturuyoruz. Metrolarımızda şu anda bilinen hiçbir patlayıcı cihaz bulunmadığına dair halkı temin etmek istiyoruz. Bu olay terör olayı olarak soruşturulmuyor" dedi.

New York metrosunu kana bulayan saldırganın kimliği belli oldu! Başına 50 bin dolar ödül kondu

YARALI SAYISI 16'YA YÜKSELDİ, 5'İNİN DURUMU KRİTİK

Saldırının arkasındaki nedenin henüz bilinmediğini ifade eden NYPD, saldırıdaki yaralı sayısının 16'ya yükseldiğini aktararak, 10'unun sağlık durumunun iyi olduğunu, 5'inin sağlık durumunun ise "kritik ancak stabil" olduğunu belirtti.

New York metrosunu kana bulayan saldırganın kimliği belli oldu! Başına 50 bin dolar ödül konduBaşına ödül konan şüpheli Frank James.

SALDIRGAN "FRANK JAMES" İSİMLİ BİR ADAM İDDİASI

Yetkililer saldırının arkasında 62 yaşındaki Frank James isimli bir adamın olabileceği şüphesi olduğunu açıkladı. James'in Philadelphia'da bir minibüs kiraladığı ve Brooklyn'e geldiğini ve saldırı olayının yakınlarında aracın bulunduğunu duyurdu. Yetkililer henüz James'in yakalanmadığını açıklarken, şüphelinin yakalanmasına yardımcı olacak kişilere 50 bin dolar ödül verileceğini de belirtti. Sözcü'nün haberine göre James'in saldırıdan önce sosyal medya üzerinden evsizlik ve evsizlerle ilgili "rahatsız edici" paylaşımlar yaptığı da tespit edildi.

New York metrosunu kana bulayan saldırganın kimliği belli oldu! Başına 50 bin dolar ödül kondu

GAZ MASKESİ TAKIP SALDIRMIŞ

Metro istasyonundaki görgü tanıkları saldırganın sakince gaz maskesi takarak saldırıyı gerçekleştirdiğini ve rastgele ateş açtığını belirtti. Saldırganın gaz bombası kullandığı ve metronun kapısı açılmadığı için yolcuların içeride saldırganla mahsur kaldığı da belirtildi.

KİRALIK ARAÇTA 380 KALİBRELİK TABANCA VE ŞARJÖRLER BULUNDU

Öte yandan saldırının yaşandığı yerin yakınında bulunan kiralık araçta inceleme yapan yetkililer 380 kalibrelik bir tabanca ve çok şarjör bulunduğunu da belirtti. Saldırganın 36'ncı caddede gözden kaybolduğu aktarılırken bölgede hiçbir kamera olmadığı da kayıtlara geçti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

New York Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

YKS'de yapay zekayla kopya çekmeye kalkan gence bir şok daha! İki yıl boyunca hiçbir sınava giremeyecek

YKS'de yapay zekayla kopya çekmeye kalkan gence bir şok daha! İki yıl boyunca hiçbir sınava giremeyecek

Özel, 'Mor reyhan çayı var' demişti, Erdoğan görüşmede kahveyi seçip 'normalleşme' mesajı verdi

Özel, "Mor reyhan çayı var" demişti, Erdoğan görüşmede kahveyi seçip "normalleşme" mesajı verdi

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

500

Yorumlar (7)

Umit Cetin:

eskiden bizim ülkedede patlamalar saldırılar oluyordu kimsenin sesi çıkmıyordu hamdolsun hepsini temizledik güçlü türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz

61
74
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Amerika Türkiye deki Terörü çok destekledi. Çok silah ve maddi yardımlarda bulundu. Tırlar dolusu silahlar gönderdiler. İnşallah şimdi kat kat fazlasıyla terör lanetini Amerika yaşar inşallah.

97
23
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Adı üstünde ABD yani Amerika Birleşik Devletleri. Bir antlaşma üzerine bir araya gelmiş devletler zinciri. İnşallah bu zincir kırılacak.

yanıt7
yanıt1
Behlûlê Mahî:

Sen Suriye ye yaptıkları yardımlardan bahs ediyorsun. Ama Nato ve Amerika nın bize 70 yıldır yaptıkları yardımları neden yazmıyorsun. Çıkın o zaman Nato dan. Olmaz değilmi. İstemem yan cebime koy.

29
26
yanıtYanıtla
Gd Ush:

Bulunması için bizde yardım edebiliyor muyuz? 50 bin dolar az değil yani

6
5
yanıtYanıtla
tolga yurtsever:

Rusyanın parmağı olmasın !!!

8
1
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

ALLAH CC YARDIMCILARI OLSUN ONLARI KORUSUN SABIR VERSİN AMİN

1
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title