Haberler

Konser Salonundan Kaçamaya Çalışan Kadın Böyle Görüntülendi

Güncelleme:

Paris'te en kanlı terörist saldırının gerçekleştiği Bataclan konser salonunda, genç bir kadının hayatta kalma çabası böyle görüntülendi.

Paris'teki saldırılarda teröristler Bataclan konser salonuna da saldırmıştı. Silahlı 3 terörist, önce el bombaları attı, ardından içeriye girerek yüzlerce kişiyi rehin aldı. İçeride can pazarı yaşandı.

Üzerlerinde patlayıcı düzenekler olan teröristler, rehin aldıkları kişilerden birçoğunu öldürdü. Terörist saldırının gerçekleştiği Bataclan konser salonunda, genç bir kadının hayatta kalma çabası böyle görüntülendi.

KATLİAMDAN KAÇIŞ

Katliama ilişkin yürek burkan bir görüntü de ortaya çıktı. Bataclan'dan kaçmaya çalışan insanlar arka kapıdan sokağa fırlarken bir kadının da teröristlerden saklanmak için 2. kat penceresine çıktığı görülüyor.

Uzun süre asılı kalan kadın, bir kişi tarafından yukarı çekilerek kurtarılıyor. Aynı dakikalarda, sokakta, bazı insanların yaralı arkadaşlarını sürüklediği görülüyor.

AİLESİNİN EVİNE BASKIN DÜZENLENDİ

Fransa'nın başkenti Paris'teki kanlı saldırıların sorumlularından birinin babası ve kardeşi, polis tarafından gözaltına alındı.

Fransız polisi, Bataclan konser salonundaki intihar saldırısını düzenleyenlerden birinin ailesinin yaşadığı evlere baskın düzenledi. Romilly-sur-Seine kasabasındaki baskında teröristin babası, Bondoufle kasabasına yapılan baskında ise erkek kardeşi gözaltına alındı.

TERÖRİST 1985 DOĞUMLU

Terörle Mücadele Savcısı François Molins, konser salonundaki saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliğinin teşhis edildiğini belirterek, poliste sabıkası olan bu kişinin, 21 Kasım 1985'te Fransa'nın Esssonne bölgesinin Courcouronnes kasabasında doğduğunun belirlendiğini kaydetmişti.

Bu arada, BFM kanalı, terörist saldırıyı düzenleyenlerden ikisinin daha önce Yunanistan'dan sığınma talebinde bulunduğunu duyurdu. Fransız kanalı, güvenlik güçlerinin, Yunan yetkililerden söz konusu iki teröristin dijital parmak izini göndermesini istediğini bildirdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Fransa Paris Dünya Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (3)

Fatih:

Şimdi Avrupa yeni kanun çikariyormuş Avrupa Ülkelerine islam adina olay yapanlari her hangi bir şekilde ölünce Hiristiyan törelerine göre Kilisede haçlar altinda kaldicaklarmiş vede kendi Müslüman Ülkelerine geri gönderilmiyecekmiş. Ve böylelikle bunlar bizim güzel barişçil Dinimizi nehalen getirdiler

2
2
yanıtYanıtla
herşey hakettiğimiz sınırlarda olur:

müslüman olarak bir plan da biz yapsak da böyle sadece elimiz böğrümüzde oturmasak. Yol açmak bizde sadaka ama engellilerin rampaları park yerleri hep hristiyan ülkelerde. Yahudi cumhurbaşkanları bile islamı kötülemek için islami eğitim alıyor. osmanlı zamanında bilimsel buluşlar icatlar yapılırken avrupada bilim adamları öldürülüyordu. şimdi bizler tembellikten bu duruma düşüp her teknolojik ürünü onlardan alıyoruz. allah istese onları alaşağı edemez mi haşa ama bu kadar tezatlık varken

0
0
yanıtYanıtla
hakettiğimiz sınırlarda yaşıyoruz:

Yol açmak bizde sadaka ama engellilerin rampaları park yerleri hep hristiyan ülkelerde. allah bu tezatlıkların hesabını sorar. Yahudi cumhurbaşkanları bile islamı kötülemek için islami eğitim alıyor. Bizde müslümanım diyenin daha engeliye saygısı yok. Osmanlı zamanında bilimsel buluşlar icatlar yapılırken avrupada bilim adamları öldürülüyordu, şimdi bizler tembellikten bu duruma düşüp her teknolojik ürünü onlardan alıyoruz. Allahcc istese onları alaşağı edemez mi haşa eder ama biz haketmiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title