Haberler

Kenan Doğulu'nun Yeni Arabasının Üstünü Sürttü

Güncelleme:

Kenan Doğulu yeni aldığı arabasıyla görüntülendi. Ancak gazetecilerden kaçmaya çalışırken arabanın üst tarafını sürttü.

31 Mayıs'da 43. yaşına basan Kenan Doğulu, önceki akşam eşi Beren Saat ve arkadaşlarıyla birlikte Asmalımescit'teki bir gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Doğulu, yeni satın aldığı tek kapı 2016 model Mini Cooper S aracıyla ilk kez görüntülendi.

DEĞERİ 120 BİN TL

Doğulu-Saat çifti yakın arkadaşlarıyla birlikte felekten bir gece geçirdi. Ön kapıdan giriş yaptığı mekanı gece sonunda arka kapıdan terk eden ünlü ikili, 120 bin TL değerinde araçlarıyla ilk kez görüntülendi.

ÜST TARAFINI SÜRTTÜ

Gazetecilerin kendisini beklediğini öğrenen Kenan Doğulu, mekanı arka kapıdan terk ederken ufak bir kaza atlattı. Objektiflere yakalanmamak için kapalı garajdan hızlı şekilde çıkmak isteyen Kenan Doğulu, güvenliklerin kepengi geç açmasından dolayı aracının üst tarafını sürttü. O anlar objektiflere bu şekilde yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kenan Doğulu Mini Cooper Beren Saat Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

MMOM:

Müslüman, Seyyidül İstiğfar ı okumayı adet haline getiren kimseler öldüklerinde cennete girerler. Sabah ve akşam mutlaka oku.

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title