Haberler

    Müzik Festivallerinde 40'tan Fazla Taciz ve Tecavüz Olayı Yaşandı

    Güncelleme:

    İsveç'te geçen hafta sonu düzenlenen iki festivalde 40'tan fazla cinsel taciz ve tecavüz olayı yaşandı.

    Bravalla Festivali'nde 5 tecavüz, 12 cinsel taciz, Putte I Parken adlı festivalde ise 35 cinsel taciz şikayetinde bulunuldu. Putte I Parken festivalindeki mağdurlardan en gencinin 12 yaşında olduğu bildirildi.

    GÜVENLİK GÖREVLİLERİ TEPKİ VERMEDİ

    İsveç'in AftonBladet gazetesine konuşan bir genç "Bir adam, elini arkadaşımın bacaklarının arasına soktu. Arkadaşım bir güvenlik personeline gittiğinde sarhoş olup olmadığını sordular. İnsanlar bu tip şeyler yaptıklarında yardım etmeyeceklerse işleri ne bilmiyorum." dedi. Bir diğer mağdur da, genç bir erkeğin üzerine doğru gelip vücuduyla sürtündüğünü öne sürdü.

    ÜÇ ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

    İsveç polisi taciz olaylarına karışan şüpheli erkekleri arıyor. BBC Newsbeat'e konuşan Bravalla polisi "Şüphelendiğimiz beş tecavüz vakası var. Üç vakayla ilgili üç şüpheliyi sorguladık. Serbest bırakmaya karar verdik.Tecavüz olarak değerlendirilmeyen cinsel saldırılarla ilgili bir soruşturma açılabilir." dedi.

    Bravalla'da sahne alan grup ve şarkıcılar arasında Mumford & Sons, Macklemore & Ryan Lewis, Hardwell, Bastille, Craig David ve Zara Larsson da vardı.

    Zara Larsson Twitter hesabından cinsel saldırılarla ilgili "Seyirciler arasındaki bir kıza utanmadan tecavüz edenler, cehennemde yanmayı hak ediyorsunuz." yazdı.

    Putte I Parken festivalinde görevli polis, soruşturmaların devam etmesi için görgü tanıklarına polise başvurmaları çağrısında bulundu.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    İsveç Yaşam Dünya Haberler

    Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

    Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

    İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

    İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

    '7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

    "7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

    Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

    Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

    500

    Yorumlar (34)

    anti camalist:

    kamalistler sever böyle festivalleri bir müslüman 16 yaşında bir bayanla nikah yaptımı demediklerini brakmaz ama 13 yaşlarındaki defilede mankenlik yapan kızlara da sulanmadan geçemezler

    8
    14
    yanıtYanıtla
    Mubarek:

    Dinsiz Bir toplumda normal bişey

    13
    8
    yanıtYanıtla
    VLKN:

    SAMİ DENEN ŞAHSANerden biliyorsun , sende mi onlardansın?

    yanıt3
    yanıt3
    sami:

    vlkn ben isvecte 10 sene yasadim böyle olaylari en cok yapan arap, türk, kürt ve afrikalardir cogunlukla müslüman ülkelerden gelenler yani.

    yanıt2
    yanıt2
    kölnlü:

    kölndede yabanci müslüman gencler alman kizlari kadinlari taciz etmislerdi.

    yanıt1
    yanıt2
    aet:

    uzulerek yaziyorum saldirganlar yine musluman cikti gizli tutulmasinin iki nedeni var ulkedeki muslumanlari korumak va asiri sag partilere koz vermemek. asiri sag partilerin gorusu bizim ulkedeki bati dusmanlarinin gorusuyle ayni bizdeki yobazlar bati dusmani batidaki yobazlar musluman dusmani aradaki fark bizim ulkede yobaz cok oldugu icin yobazlara cok yuz veriliyor batililar genelde yuksek egitimli oldugu icin az yobaz var yuz bulamiyorlar

    6
    12
    yanıtYanıtla
    ..:

    doğru batılılar eğitimli ve yobaz değil ilişkilerini serbestçe ve uygarca yapıyorlar canı isteyen canının istediğiyle evlenmek bile şart değil yalnız ufak bir sorun oluyor bazen çocuk babasız doğabiliyor eh o kadar kusur da olur normaldir

    yanıt1
    yanıt5
    Ahmet:

    batı dünyasında böyle şeyler olmaz diyenlere olur ama yansıtılmaz

    14
    2
    yanıtYanıtla
    ASLI:

    KADINLARIN CINSEL TACIZE EN FAZLA URADIGI ULKELER MUSLUMAN ULKELER SONRADA NIYE TURKIYEYI AB''YE ALMIYORLAR YADA NIYE GOCMEN ALMIYORLAR DERIZ GUZELIM ISVECI BILE YASANMAZ HALE ETIRDI BIZIM KIROLAR

    6
    10
    yanıtYanıtla
    ADINIZI YAZIN:

    laik ülkenin hali bir başka oluyor.

    9
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title