Haberler

İsveç'te Cami Yakıldı: 3 Yaralı

Güncelleme:

İsveç'in Eskilstuna kentine bağlı Nyfors bölgesinde bir caminin bilinmeyen sebeple yakılması sonucu 3 kişinin yaralandığı açıklandı.

İsveç'in Eskilstuna kentine bağlı Nyfors bölgesinde bir cami, kimliği tespit edilemiyen kişiler tarafından cayı cayır yakıldı.

Polis yetkilileri, olayla ilgili yaptığı açıklamada, bölgede bulunan caminin yakıldığını ve olayın ardından camide bulunan 3 kişinin yaralandığını ifade etti.

Yaralıların hemen hastaneye kaldırıldığını açıklayan güvenlik yetkilileri olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Eskilstuna İsveç Dünya Haberler

500

Yorumlar (24)

Buğra Mobil-ANDROID:

Geberin gavurlar

31
23
yanıtYanıtla
EnsarMobil-ANDROID:

Müslümanlık son din hepiniz sonunda Allah (cc) boyun egeceksiniz.

27
6
yanıtYanıtla
YC..:

Dünyada ki bütün dinleri bi değerlendirin terörize edilen tek din islamdır. . . Hoşgörü olsaydı eleştiriyi kabul ederdir.

10
17
yanıtYanıtla
oğuz:

elbet birgün sıra sizede gelecek şüpesiz

18
4
yanıtYanıtla
Botan Zivbelek Mobil-IOS:

Ağzı olan konuşuyor her gün Irak'ta Suriye'de Arap ülkelerinde camiler bombalamıyor kimseden korkudan çıt çıkmıyor

13
3
yanıtYanıtla
Mahmut dencilMobil-IOS:

Yakin yakin bakalim cehenemde nasil yanacaksiniz

11
4
yanıtYanıtla
^^^^^^gülistan^^^^^^:

bu camiyi yakanlar dinimize kurban olsunlar allah size öbür dünyada bunların hesabını tek tek sormaz mı ya bu camiyi yakanlar insan değil ki değil kardeşim bunlar şerefsiz hangi insan evladı yapar bunu allah bunları ıslah etsin!!!

6
7
yanıtYanıtla
chp zihniyeti her yerde:

chp zihniyeti dünyanın her yer yerinde! benım anlamadığım ile adamlar hıristiyan islama düşman ama chp hem müslümanım diyor hemde islama onun kuram ve kurallarına hatta baş örtüsüne bile karşı bunda iki şey söylenir ya bunlar müslüman değil ayda münafık başka seçenek yok

7
6
yanıtYanıtla
,:

müslümanlar baska inanclara hosgörü göstermiyor, ve bütün dünyada dayak yiyiyor

3
8
yanıtYanıtla
a cola:

ALLAH bunlari yapanlari affedmesin, aslinda bu kucuk bir olay, bir bu hacli zihniyetlerin islam ulkerinde yapdiklarini, teror adi altinda, butun islam ulkerine savas acdilar, RABBIM onlarin oyunlarini yuzlerine vursun INSALLAH.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title