Haberler

İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ABD'den ilk açıklama: İran'dan gelen tehditlere karşı İsrail'in savunmasını destekleyeceğiz

Güncelleme:

İran'ın İHA saldırısı sonrası ABD'den ilk açıklama geldi. İsrail'i desteklemeyi sürdüreceklerini belirten Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "İsrail'in güvenliğine desteğimiz tam. İran'dan gelen tehditlere karşı İsrail'in savunmasını destekleyeceğiz." denildi.

İran'in İsrail'e İHA saldırısı başlatmasının ardından açıklama yapan ABD, " İsrail'in güvenliğine desteğimiz tam. İran'dan gelen tehditlere karşı İsrail'in savunmasını destekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

İRAN İSRAİL'E İHA SALDIRISI BAŞLATTI

İsrail'in İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemesinin ardından İran'dan tüm dünyanın beklediği misilleme geldi. İran, İsrail'e İHA saldırısı başlattı. Saldırıda 50-100 arası kamikaze dron kullanılırken, İsrail'i desteklediğini her fırsatta söyleyen ABD'den de ilk açıklama geldi.

BEYAZ SARAY: İSRAİL'İN GÜVENLİĞİNE DESTEĞİMİZ TAM

Beyaz Saray, İran'ın İsrail'e hava saldırısı başlattığını, İsrail'e desteklerinin "sarsılmaz" olduğunu duyurdu.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Adrienne Watson, İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Watson, açıklamasında, "İran, İsrail'e karşı bir hava saldırısı başlattı. Başkan Biden'ın mesajı net: İsrail'in güvenliğine olan desteğimiz sarsılmaz. ABD, İsrail halkının yanındadır ve İran'dan gelen tehditlere karşı onların savunmalarını desteklemektedir." ifadelerini kullandı.

BİDEN YAKINDAN TAKİP EDİYOR

ABD Başkanı Joe Biden'ın bugün Beyaz Saray'a dönerek gelişmeleri ulusal güvenlik ekibiyle yakından takip ettiğini belirten Watson, ABD'li yetkililerin İsrailli muhataplarıyla her an irtibat halinde olduklarını vurguladı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Dünya

Beyaz Saray İsrail İran Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

Ahsen Somanci:

İsrail'den gelen tehditlere karşı da bizimkiler FİLİSTİN savunmasını desteklese

520
228
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Sizinkiler ticareti tamamıyle kessin yeter

yanıt3
yanıt2
Selim Şahin Şahin:

Tam tersi..... AKP, Ceyhan'dan İsrail'in petrol ihtiyacının % 75'ini yollamaya devam ediyor........ Derhal erken seçim istiyoruz !!!......

yanıt4
yanıt1
Faruk Bıçak:

Allahu ekber

153
36
yanıtYanıtla
faruk :

şeytan oğulları birbirini destekler tabi, umarım bu cellat ve çocuk katillerinin karşısına birlik olup çıkar ve "soykırıma dur" derler.

157
11
yanıtYanıtla
Pole star:

ABD yi zaten Siyonistler yönetiyor ...

yanıt1
yanıt0
Emre emre:

Hiçbir Avrupa Ülkesi şunu demiyor,Kardeşim Bu İsrail şımarık çocuk gibi her tarafa saldırıyor,önce sen bu çocuğu terbiye et diyeceğine,herkes sessiz kalıyor

125
8
yanıtYanıtla
Mehmet Kaman:

başka ne işe yararsınız ki

109
7
yanıtYanıtla
Bükücü:

Büyük ortadoğu projesinin bir parçası mı acaba

94
10
yanıtYanıtla
CEZA :

KESİN

yanıt36
yanıt7
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title