Haberler

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Güncelleme:

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerine düzenlediği hava harekatında terör örgütüne ait 15 hedef imha edildi. Harekatta çok sayıda terörist de etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatında içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu 15 hedefin imha edildiğini duyurdu.

ÇOK SAYIDA TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MSB'den yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerinde bulunan terörist hedeflerine 6 Ocak 2024 saat 17.30'da hava harekatları icra edilmiş, icra edilen hava harekatlarıyla bölücü terör örgütü tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan 15 hedef imha edilmiştir. İcra edilen harekatlarda çok sayıda terörist etkisiz hâle getirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hakurk Gara Irak Güvenlik Politika Dünya Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (6)

HALİS ER:

Ohhhhh çok güzel haber

49
3
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Evet güzel haber de.... En güzel olabilmesi için neden kökleri kazınmıyor? Vallahi bu iş yoğurt mayalanmasına dönüştü artık. Hani mayaladığın yoğurttan bir parça saklayıp bir dahaki sefere tekrar sütten yoğurt çalar, yine bir parça alır bir öteki için saklarsın yaaaa, hahh işte o misal. Lakin, köklerinin kazınmasına ne amerikanya ne de russiya izin veriyor. Fransisya ile ingilizyayı belirtmeme gerek yok sanırım.

yanıt2
yanıt1
Bidüşün:

Allah TSK ya güç kuvvet nasp etsin havada denizde ve karada muzaffer eylesin

45
1
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Hay Massalla..... Vur Mehmetim Vur Göz actirma bu Vatan Hainlerine Hepsi sonunda Sari Torbaya

26
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Vurun kahraman evlâtlarım ellerinize sağlık ..

17
1
yanıtYanıtla
mahmut:

Biz salağa salak deriz. pkkypg ye binlerce tır silah veren ülkenin şirketlerini boykot a engel olanlara deriz. Vur mehmedim. Vur ki içerideki hainler kinlerinden tırnaklarını yesin.

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title