Haberler

İngiltere'de komşusunu 27 yerinden bıçaklayarak öldüren Türk'ün cansız beden üzerinde sigara içtiği ortaya çıktı

Güncelleme:

İngiltere'de komşusunu 27 yerinden bıçaklayarak öldüren Can Arslan hakkında mahkeme kararını verdi. Akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia eden Arslan'ı mahkeme, cinayet suçundan mahkum etti. Kameralara yansıyan olayda Arslan'ın komşusunu öldürdükten sonra üzerine oturup sigara içtiği görüntüler ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde 52 yaşındaki Can Arslan, İngiltere, Gloucestershire yakınlarındaki evinde üç çocuk babası Matthew Boorman'a saldırmıştı. Komşusunu 27 yerinden bıçaklayarak öldüren Arslan, kurbanının üzerine oturup sigara yaktığı anlar kameralara yansımıştı. Can Arslan, 5 Nisan Salı günü mahkemeye çıkarıldı ve cinayetten hüküm giydi.

İngiltere'de komşusunu 27 yerinden bıçaklayarak öldüren Türk cinayetten hüküm giyecek

AKIL SAĞLIĞI RAPORU GELDİ

Yaşanan cinayet davası Can Arslan'ın akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia etmesi üzerine ertelenmişti. Tarafsız sağlık kuruluşları tarafından verilen raporda Can Arslan'ın akıl sağlığı yerinde olduğu anlaşılınca mahkeme tekrar toplandı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Bristol Kraliyet Mahkemesi'nde yargılanan Arslan yapılan mahkemede kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti. Ancak jüri, bir günlük müzakerelerin ardından oybirliğiyle Arslan'ı cinayetten mahkum etti.

İngiltere'de komşusunu 27 yerinden bıçaklayarak öldüren Türk cinayetten hüküm giyecek

GÖRÜNTÜLER KAMERAYA YANSIDI

Can Arslan'ın komşularına saldırı anı anbean bölgede bulunan güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alınmıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalanan Arslan'ın "Sanki 10 kişiyi öldürdük ne abartıyorsunuz? Özel kuvvetlerde görev yapmıştım" dediği dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bristol Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500

Yorumlar (9)

mahmut mardinli mardinli:

yurduşında yaşayan türklerin büyük bir çoğunluğu sıkıntılı, her türlü imkana sahip olmalarına rağmen aşırı derecede kültür yoksunu bir topluluk. bu millete avrupa'nın suriyelileri de diyebiliriz.

147
73
yanıtYanıtla
Angaralı :

Maalesef haklısın, almancıların çoğu zır cahil. Özellikle ilk gidenlerin büyük kısmı

yanıt16
yanıt19
Ihsan B:

Gercekten cok ayip bir yorum. Adamin akil sagligi yerinde degil deniyor, sende isi nereye bagliyorsun. Ben sahsen mühendisim, dinime sahip cikmaya calisiyorum, hem almanca hem türkce hem ingilizceye hakimim. Benim gibi onlarca kisi var. avrupanin hertrarafi cami dolu.

yanıt53
yanıt6
haksız mıyım:

bu haberi alkışlayan canilere olmuş. onlara ne demeli

53
2
yanıtYanıtla
MAVİ.blue. YEŞİL.:

3 çocuk babaını öldürdünde eline ne geçti

40
1
yanıtYanıtla
Ihsan B:

Ayriyetten suriyeli dostlarimiz da var, gayet kültürlü insanlar. Türkiyede hergün neler oluyor, biz böyle yorum yapiyormuyuz? Bir kac yil önce kendi ellerimle dedemi gömdüm. Sürekli gurbet yasadik biz. Sen doyasiya sarilamadigin dedenin soguk bedenini yikayip kefene sarmak ne demek oldugunu bilirmisin?

5
21
yanıtYanıtla
zübükzade:

Türkler adepte olamıyor daha dohgrusu ortadoğulular adapte olamıyor almayın mültecisini şununu bununu

17
8
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

öldürdüğü kişi gerçek ingiliz mi

1
16
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ver mehteri

7
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title