Haberler

Günde 10 litre su içiyordu! Nedenini araştıran doktorlar çıkan sonuç ile şaşkına döndü

Güncelleme:

İngiltere'nin Cornwall bölgesinde yaşayan 41 yaşındaki Jonathan Plummer, günde 10 litre su içiyordu. Nedenini merak edip doktora başvuran adamın sürekli susamasının sebebinin beynindeki bir tümörden kaynaklı olduğu belirlendi. Gelen bu sonuçla şaşkına dönen doktorlar adamı apar topar ameliyata aldı.

Tıp dünyası İngiltere'nin Cornwall bölgesinde yaşayan 41 yaşındaki Jonathan Plummer'ı konuşuyor. Sıradan bir insanın aksine günde ortalama 10 litre su içen Plummer, neden bu kadar su içtiğinin nedenini öğrenmek için doktorlara gitti. Doktorlar başta adamın çok su içmesinin sebebi olarak şeker hastalığını gösterdi.

NEDENİN ÖĞRENİNCE ŞAŞKINA DÖNDÜLER

Fakat kapsamlı tahlil ve röntgen sonuçlarını görmek isteyen doktorlar, gelen sonuçlar ile şaşkına döndü. Doktorlar adamın sürekli susamasının sebebinin beynindeki bir tümör olduğunu fark etti.

Günde 10 litre su içiyordu! Nedenini araştıran doktorlar çıkan sonuçlar ile şaşkına döndü

APAR TOPAR AMELİYATA ALINDI

Bir bezelye tanesiyle aynı boyutlardaki tümörün hipofiz bezine baskı yaptığı tespit edildi. Bu bölgenin susuzlukla bağlantılı olduğunu açıklayan uzmanlar, adamı ameliyata aldı. Radyoterapi ve kemoterapi süreci başlayan adam 30 seans sonrasında sağlığına kavuştu.

"SUSAMA HİSSİYATI GEÇMİYORDU"

İngiliz medyasına konuşan Plummer, "Sürekli susuyordum ve bu hissiyat geçmiyordu. Ayrıca çok halsiz hissettiğim zamanlar da olmuştu. Hastalığımdan önce çok aktiftim ve spor yapıyordum. Fakat kilo almaya başlayınca bunların hepsi geride kalmıştı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cornwall Sağlık Dünya Haberler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

Özgür Özel'den Bahçeli'ye çağrı: Kendi ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza gelsin

Özgür Özel'den Bahçeli'ye çağrı: Kendi ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza gelsin

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Bakmadan Geçme

Ilıca Plajı nerede, nasıl gidilir? İzmir Ilıca Plajı ücretli mi, arabasız gidilir mi? Adıyaman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Adana bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bayram tatilinde bankalar açık mı? Kurban Bayramı tatilinde bankalar çalışıyor mu? Süt dolu kovanın içine düşen bebek öldü! Olay ne, nerede oldu? ŞEBNEM BOZOKLU, KIZILCIK ŞERBETİ'NE Mİ GELİYOR? Şebnem Bozoklu hangi rol ile Kızılcık Şerbeti dizisine katılıyor? KPSS önlisans tercih ücretleri hangi bankaya yatıyor? KPSSP önlisans ücretleri hangi bankaya ödenir? Pırlanta Plajı nerede, nasıl gidilir? #127754 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Sazlıca Koyu nerede, nasıl gidilir? Boyalık plajı nerede, nasıl gidilir? #9728 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Delikli Koy nerede, nasıl gidilir? İzmir Delikli Koy ücretli mi, arabasız gidilir mi? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Ayıbalığı Koyu – Mordoğan nerede, nasıl gidilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127958 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Dolungaz koyu nerede, nasıl gidilir? #9969 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #9728 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Bodrum Koyu Plajı nerede, nasıl gidilir? #127958 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Paşalimanı plajı nerede, nasıl gidilir? #127754
Aşk, ihtiras, aldatma! Yeni eşten, eski eşe çıplak fotoğraflı tuzak

Aşk, ihtiras, aldatma! Yeni eşten, eski eşe çıplak fotoğraflı tuzak

500

Yorumlar (7)

Hakan Arslanoglu:

Katı bir doku kütlesinin fazla oluşumundan kaynaklanıyor. Doktorlar doku kütlesinin fazla oluşmaması için ameliyata almışlardır.

45
50
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Yorumu beğenmeyenler zaten sizde olmayan bir şey konu oldu. o nedenle anlamamışsınızdır.

yanıt62
yanıt33
apolat:

gereksiz açıklama için teşekkürler diyelim :))

yanıt0
yanıt0
Doğrucu Mahmut:

Hipofiz tümörü Diyabetes insipitus yapmış.Çok da ilginç bir şey değil.

43
36
yanıtYanıtla
Doğrucu Mahmut:

Yahu dislike verenler ben doktorum biraz bilimi dinleyin.Bir çok hastam var böyle.

yanıt19
yanıt1
mandalinacı:

günaydınlar. çok su tüketmek mi yoksa vücudun kullanabileceği kadar su tüketmek mi sayın doktorum? sevgiler

yanıt0
yanıt0
Ahmet selim :

Hakan Arslanoğlu ve Doğrucu Mahmut Bilgilendirme için teşekkürler.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title