Haberler

Filipinler'de bir adam, beline dolanan yılanı ısırarak öldürdü

Güncelleme:

Filipinler'de Boljulio Aleria ismindeki bir adam, Bohol Adası'nda motosikletle seyahat ederken 3 metrelik bir piton yılanının saldırısına uğradı. Aleria, beline dolanan yılanı uzun süre ısırıp etini kemirdi. Yaklaşık 10 dakika süren bir mücadele sonucunda yılan ölürken, Aleria ise ufak sıyrıklarla kurtuldu.

Filipinler'de bir adama piton yılanı saldırdı. Bohol Adası'nda meydana gelen ilginç olayda 3 metre uzunluğundaki piton yılanını ısırarak öldüren adam, olaydan ufak sıyrıklarla kurtuldu.

BELİNE DOLANAN PİTONU ISIRARAK ÖLDÜRDÜ

48 yaşındaki Boljulio Aleria'ya, Bohol adasındaki Antequera'da seyahat ederken 3 metre uzunluğundaki bir piton yılanı saldırdı. Aleria, motosikletinin üzerindeyken yılan kendisine saldırıp beline dolandı. Aleria, yaklaşık 10 dakika boyunca pitonun etini ısırarak yılanı öldürdü.

Filipinler'de bir adam, beline dolanan yılanı ısırarak öldürdü

KÖYLÜLER YILANI IZGARADA PİŞİRİP YEDİ

Saldırının ardından Aleria, Tagbilaran City'deki Governor Celestino Gallares Hastanesi'ne götürüldü. Doktorlar, Aleria'ya antibiyotik reçete yazarak taburcu etti. Öte yandan Aleria, yılanın geri kalanının köylüler tarafından ızgarada pişirilip yendiğini iddia etti.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Filipinler Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (10)

İbrahim Demirel:

Herşey iyi gidiyordu aslında. Taki köylülerin ızgara yapıp yemesine kadar.

222
17
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Yılan eti yemek bizim mezhebi inancımıza göre uzman kişiler tarafından kesilip ve temizlendikten sonra yenmesinde bir sakınca yok.

yanıt2
yanıt0
kadir şimşek:

Açmısınız

65
4
yanıtYanıtla
umudum var:

yani insanoğlu tehlikelidir yılan, öğretmediler mi.

34
2
yanıtYanıtla
Borsau Zman:

Kemerden hallice alelade bir yılan diyelim, ama piton demeyelim. Gerçek boyutlarında bir piton olsa diş geciremezdi bile ama yine de geçmiş olsun. Büyük kentlerde yaşayıp solucandan bile korkan insanlar var sonuçta:)

15
9
yanıtYanıtla
Hrn BSK:

Harbiden değişiksin! Piton bu cinsi piton yani. Anladın mı? Senin bahsettiğin iri yılan bunun dedesi! Ama o da piton! Şimdi anladın mı? Yoksa heceleyerek de yazabilirim.

yanıt10
yanıt5
Borsau Zman:

Fotoğraflara göre konuşursak kemerden hallice bir yılan diyelim ama piton demeyelim mümkünse. Gerçek boyutlarında bir piton olsa diş bile geçiremezdi. Yine de geçmiş olsun Filipinli arkadaşa. Bizim büyük kentlerde yaşayıp solucan bile görmemiş, gördüğünde ise korkacagina emin olduğum adamlarla kıyaslanamaz bile. Ahaliye de afiyet olsun.

0
9
yanıtYanıtla
Zaky:

Bende neden Filipinlilelerin on disleri kocaman derdim. Demek yilan saldirilarina karsi evrimsel bir gelismeymis..

1
0
yanıtYanıtla
Ismail Kadir Yavuz:

kocaman fili pinleyenlerden bu beklenirdi...

0
0
yanıtYanıtla
cumali sen:

helal be

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title