Haberler

Evli Başbakan Marin'i tartışmalı partide bir erkeğin boynundan öptüğü anlar ortaya çıktı

Güncelleme:

Finlandiya Başbakan'ı Sanna Marin'in katıldığı ev partisi başta ülkesi olmak üzere dünya genelinde büyük yankı uyandırdı. Partiden dikkat çeken başka görüntüler de ortaya çıktı. Buna göre evli olan Marin'i bir erkeğin boynundan öptüğü görüldü. Bu erkeğin kimliği de çok geçmeden belli oldu. Başbakanı öpen kişinin Fin şarkıcı Olavi Uusivirta olduğu açıklandı.

Ev partisine katılan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in partideki görüntüleri tartışılmaya devam ediyor. Partide uyuşturucu kullandığı iddia edilen Marin, dün yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanladı. Ancak partiyle ilgili ortaya çıkan yeni görüntüler yine Marin'i zora soktu. Görüntülerde evli olduğu bilinen Marin'in bir başka erkek tarafından boynundan öpülüyor.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ EKONOMİST VE GAZETECİ YAYINLADI

Finlandiya'da skandallar bitmedi. Fin ekonomist Henri Lindroos ve Fin Gazeteci Aleksi Valavuori, Başbakan Sanna Marin'in yeni görüntülerini yayınladı. Ev partisinden sonra gece kulübünde devam eden partide evli olan Sana Marin'in, başka bir adamla sarmaş dolaş anları kameraya yansıdı. Sanna Marin'in eşi olmadığı belirtilen adam, Başbakan'ı boynundan öptü. Finlandiyalılar, bu görüntüye tepki gösterdi.

BAŞBAKANI ÖPEN KİŞİNİN KİMLİĞİNİ AÇIKLADILAR

Fin gazetesi Iltalehti, Sanna Marin'i boynundan öpen kişinin Fin şarkıcı Olavi Uusivirta olduğunu açıkladı. Olavi Uusivirta, Finlandiya'nın ünlü şarkıcılarından ve oyuncularından birisi.

70. MADDEYİ İHLAL ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Başbakan Sanna Marin'in, Finlandiya Başbakanlık Kanunu'nun 70. maddesini ihlal ettiğini öne sürüldü. Başbakan Sanna Marin, tatile gideceği için görev ve yetkilerini geçici olarak yardımcısına devretmişti. Ancak 4 Ağustos'ta yetkilerini geri aldı.

YASAYA GÖRE ÖRNEK BİR VATANDAŞ OLMAKLA YÜKÜMLÜLER

Finlandiya Başbakanlık Kanunu 70. maddeye göre Başbakan, bakanlar ve kamu görevlileri, görevleri sırasında ve görevleri dışında dahi, bulunduğu her yerde örnek bir vatandaş olarak davranmakla yükümlü.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Finlandiya Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500

Yorumlar (5)

Çağatay Çetin:

Rezalet)))

18
10
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Bu kadın ülke mi yönetiyor ALLAH hidayet nasib etsin

15
11
yanıtYanıtla
Emrah Kuran:

Dikkatli bakın. Adam boynunu öperken aleni bir şekilde zevk alıp dudaklarını ısırıyor. Videonun hemen başı... Böyle başbakan olunmaz. Sizce ne olunur?

12
8
yanıtYanıtla
Ramcoll Ramcoll:

nerden doğdum ortadoğuda adamların başbakanı bile partilerde eğlenebiliyor.

3
0
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

banane onun özel hayatından ülkeyi yönetmesine bakarım ben özel yaşantısı herkezin kendine ..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title