Haberler

Esad'ın Sözcüsü: IŞİD, Gazeteci James Foley'i Geçen Sene Öldürdü

Güncelleme:

Beşar Esad'ın sözcüsü Bouthaina Şaban, Amerikalı gazeteci James Foley'in infaz görüntüleriyle ilgili "Foley şimdi değil, geçtiğimiz yıl öldürüldü" açıklamasını yaptı.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın sözcüsü Bouthaina Şaban, Amerikalı gazeteci James Foley'in geçtiğimiz hafta değil, 1 yıl önce öldürüldüğünü iddia etti.

"ELİMİZDE KESİN BİLGİ VAR"

Şaban açıklamasında, "James Foley ilk olarak Özgür Suriye Ordusu tarafından yakalandı. Daha sonra IŞİD'e satıldı. Foley şimdi değil, geçtiğimiz yıl öldürüldü, IŞİD sadece görüntüleri yayınladı fakat olay 1 yıl önce oldu. Elimizde kesin bilgi var. BM de bu durumu biliyor" dedi.

DÜNYAYI DEHŞETE DÜŞÜREN İNFAZ VİDEOSU

IŞİD geçtiğimiz hafta Amerikalı gazeteci James Foley'in bir IŞİD militanı tarafından infaz edildiği video yayınlamıştı. Görüntülerde IŞİD militanı ABD'nin IŞİD'e düzenlediği saldırıları sonlandırması çağrısında bulunmuştu.

İNGİLİZ RAPÇİ OLDUĞU AÇIKLANMIŞTI

Militan aksi halde bir başka Amerikalı gazeteciyi daha öldüreceklerini ifade etmişti. İngiltere basınında çıkan haberlerdeyse Foley'i öldüren IŞİD militanının Londra'da yaşamış olan Abdülmacit Abdül Bary adlı repçi olduğu açıklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Beşşar Esed James Foley Suriye Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (15)

ALİ ÇAPA:

Cehennemin dibinde inim inleyerek, bağıra bağıra yanacaksınız !!! İnsanı Tavuk gibi öldürmek neymiş ! Ne toprakta nede Ahirette Allahın katında yeriniz var !!!!

21
4
yanıtYanıtla
Şengal:

Araplar Her zaman İhanet etmişler

13
8
yanıtYanıtla
ayseaysecik@hotmail.com:

bu ısıde hallaaa arap diyorsunuz ya pes abd israil oyunu bunlar

yanıt0
yanıt0
memo:

bu araplara güven meyin arkadan satar adamları

13
6
yanıtYanıtla
EFE SORGUNLU:

İŞİD belasını savunanlar akıl özürlüdür. İslam gibi yüce bir dinin mezhep kargaşası içinde olmasını farketmeyip bir mezhebi savunan devlet yetkilileri akıl özürlü olması yanında suçludurlar. Hatay''daki bombalı saldırıda ''41 sünni vatandaşımız öldü'' diyen devlet yetkilisi ayrımcı bir konuma düştüğünden haversiz olması da bir anlamda akıl özürlülüğünü ifade eder.

13
2
yanıtYanıtla
ALOHA:

'''' BURADA YAZILANLAR, SURİYE İSTİHBARATI''NA AİT SÖZLER İSE 0 DOĞRUDUR, GERÇEKTE YAPILMAK İSTENEN DÜNYADAKİ MÜSLÜMANLARI BİRER CANİ, OLARAK DÜNYA''YA TANITMAK VE İNSANLIĞIN HAFIZASINA BÖYLE KAZIMAK. . .

8
2
yanıtYanıtla
haha:

hepsi israil abd oyunu tabi biz silah vermiyoruz abd dliler veriyo :D

5
3
yanıtYanıtla
Muhammed Mehdi:

Işid yanlış İslam İnancı ile bu vahşeti sergiliyor. Mehdi a. s Işidi Kurana davet edip, hurafe inancından kurtaracak. Ta ki insanlar Yetiş Ya Mehdi diyene kadar da şiddetin önü alınamayacak.

7
0
yanıtYanıtla
müslimvuslatadgru@hotmail.com:

Allah türkü korusun diyorsan ırkçılığı yasaklayan Allah senin ve senin gibilerin dualalarını kabul etmeyecektir. . . müslüman gibi dua etmeyi öğren önce

yanıt0
yanıt0
İsacd@hotmail.com:

Allah müslümanları korusun daha hayırlı bir dua olur. Ve ben mehdiyette pek inanmıyorum şüphelidir ve şia inancının bir eseridir kayıp 12 imam meselesinden türemiştir.

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title