Haberler

Elysee'de Evlendiler

Fransa Tarihinde İlk Kez Elysee Sarayı'nda Bir Cumhurbaşkanı Evlendi. Evliliği, Nikahı Kıyan Elysee Sarayı'nın Bulunduğu 8'inci Bölge Belediye Başkanı François Lebel Açıkladı.

Fransa tarihinde ilk kez Elysee Sarayı’nda bir cumhurbaşkanı evlendi. Evliliği, nikahı kıyan Elysee Sarayı’nın bulunduğu 8’inci bölge Belediye Başkanı François Lebel açıkladı. Lebel, "Gelin büründüğü beyaz gelinlikle çok güzeldi. Damat da fena değildi" dedi.

KASIM ayından beri birlikte olan Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve model sevgilisi Carla Bruni, dün Elysee Sarayı’nda sadece bir nikah töreniyle evlendi. Sarkozy, 1853’te 3’üncü Napolyon’dan bu yana görev başındayken evlenen ilk Fransız lideri oldu.

Nikahı Elysee Sarayı’nın bulunduğu 8’nci bölgenin Belediye Başkanı François Lebel, "Damat fena değildi, ama gelin büründüğü beyaz gelinlik içinde çok güzeldi, nikahı kıyarak iki seçmen kazanmış oldum, onlara mutluluklar dilerim" dedi. Fransa, Sarkozy’nin evlilik haberini Lebel’in Europe 1 radyosuna yaptığı açıklamadan öğrendi. Sarkozy’nin (53) nikah şahitliğini Louis Vuitton’un üst düzey yöneticisi Nicolas Bazire, Carla Bruni’nin şahitliğini ise Prada’nın halkla ilişkiler ve iletişim sorumlusu Mathilde Agostinelli yaptı. Törene Sarkozy ve Bruni’nin ailesi ile yakın arkadaşları katıldı. Sarkozy Ekim ayında cumhurbaşkanlığı görevini sürdürürken Cecilia’dan ayrılmış Aralık ayında da Carla Bruni ile ilişkisini medyaya duyurmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Dursun Özbek'in 'Delikanlıysa gel' çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

Dursun Özbek'in "Delikanlıysa gel" çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title