Haberler

Prens Charles'ın 50 yıllık klasik otomobili şarap ve peynirle çalışıyor

Güncelleme:

İngiltere'de tahtın ilk sıradaki varisi Prens Charles, çevreye olan duyarlılığını 21. doğum gününde annesinin hediye ettiği Aston Martin'le gösterdi. Prens Charles'ın klasik otomobili yapılan değişikliğin ardından şarap ve peynir atıklarıyla çalışıyor.

İngiltere'de tahtın ilk sıradaki varisi Prens Charles, BBC'nin iklim muhabiri Justin Rowlatt'a özel bir röportaj verdi. Çevreye olan duyarlılığını anlatan Prens Charles, ilk torunu Prens George'un doğumunun ardından Balmoral'ın bahçesine diktiği bitkileri gösterdi.

OTOMOBİLİ ATIK ÜRÜNLERLE ÇALIŞIYOR

Günlük yaşamda da çevreye karşı duyarlı olduğunu söyleyen 72 yaşındaki Charles, Kraliçe Elizabeth'in kendisine 21. doğum gününde hediye ettiği otomobili örnek verdi. Aston Martin marka aracın artık fosil yakıt kullanmadığını anlatan Prens Charles, "Benim eski Aston Martin'im, artık atık ürünlerle çalışıyor. Buna inanabiliyor musun, İngiliz beyaz şarabı ve peynir üretim sürecindeki atıklarla çalışıyor" dedi.

Prens Charles'ın 50 yıllık klasik otomobili şarap ve peynirle çalışıyor

"ARABA ÇOK İYİ VE GÜÇLÜ"

Aston Martin mühendislerinin başta kendisine karşı çıktığını söyleyen Prens Charles, "Mühendisler 'Her şeyi mahvedecek' dediler. Ben de 'O zaman kullanmam' dedim ve şimdi itiraf ediyorlar ki araba çok daha iyi ve güçlü çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Prens Charles Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (3)

Theo:

Bu kadar yalan atmayın ya Rakı wisky deseniz inanırım peynir yokvcanım yarın patatesle çalışak ingiltere açlıktan ölüyor peynir bulsalar kendileri yer etvbile yok geçenlerde kasap arıyorlardı

16
8
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bu kadar saçma ve yalan bir yorumun yapıldığı ve bu yoruma an itibari ile 9 zeki(!) ve kültürlü(!) insanın beğendiği bir memlekette cahillikle nasıl mücadele edilir ki...ingiltere açlıktan ölüyormuşmuş da yok bilmem ne. zaten yorumun ilk cümlesi türkçeyi yeni çözen bir yabancının anlatımı kadar bozuk ve de anlamsız. ne dedin harbiden? yok rakı, patetes falan filan. hem o açlıktan ölüyor dediğin ülke, bugün kapılarını açsa milyonlarca insan canını atar gitmek için.açlıktan ölmek için mi acaba?

yanıt6
yanıt2
Orhan Dik :

Fosil yakıttaki çevre sorunu yerden çıkarılması değil, yandığında oluşan gazlardır. Senin şarabın ve peynir altı suyun yandığında pizzaya mı dönüşüyor hayırdır? Saçmalamışlar iyice. Çevrecilikten anladıklarının bu olması ilginç. Biyoyakıtlar yandığında birazcık daha az emisyon üretebilirler ama, bu emisyon olduğu gerçeğini değiştirmez.

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title