Haberler

Depremin vurduğu Hatay'da dinamitle patlatılarak yıkılan 7 katlı bina

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkım yaptığı Hatay'ın Hassa ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Enkaza dönen kentte yıkım işlemlerini hızlandırmak için kullanılan dinamitle patlatma yöntemi de ekiplerin oldukça işine yarıyor. Girne Mahallesi'nde bulunan 7 katlı bina da dinamitle patlatma yöntemiyle kontrollü olarak yıkıldı. Yıkım sorunsuz olarak tamamlanırken, meraklı vatandaşlar bu anları heyecan içerisinde izledi.

Depremin vurduğu Hatay'da dinamitle patlatılarak yıkılan 7 katlı bina, vatandaşların meraklı bakışları arasında yerle bir oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkım yaptığı Hatay'ın Hassa ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Enkaza dönen kentte yıkım işlemlerini hızlandırmak için kullanılan dinamitle patlatma yöntemi de ekiplerin oldukça işine yarıyor. Girne Mahallesi'nde bulunan 7 katlı bina da dinamitle patlatma yöntemiyle kontrollü olarak yıkıldı. Yıkım sorunsuz olarak tamamlanırken, meraklı vatandaşlar bu anları heyecan içerisinde izledi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Kahramanmaraş Hatay Hassa Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title