Haberler

Çıplaklar plajında bir kadına bakarak kendisini tatmin eden şahıs, silahla öldürüldü

Güncelleme:

Fransa'da iddialara göre çıplaklar plajında bir kadına bakarak kendisini tatmin eden şahıs, çıkan tartışma sonucu o sırada plajda bulunan bir başka kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Fransa'nın Lyon kentindeki 'La Mama' plajında cumartesi sabahı korkunç bir olay yaşandı. İddialara göre 46 yaşındaki bir erkek, çıplaklar plajındaki kadınlardan birine bakarak kendisini tatmin etmeye başladı. Bu hareketi ise çevredekiler tarafından fark edildi.

YAŞLI ADAMLA TARTIŞMAYA BAŞLADI

O sırada plajda bulunan 76 yaşındaki bir adam, duruma tepki gösterince ikili arasında tartışma yaşandı. İddialara göre tartışma kısa sürede büyüdü ve 76 yaşındaki adam, çantasından getirdiği silahı şahsa doğru ateşledi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Fransız polisi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, 46 yaşındaki adamın biri göğüsten olmak üzere en az 3 kurşun yarası aldığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çıplaklar Kampı Cinsellik Dünya Haberler

500

Yorumlar (22)

Ahmet AKGÜL:

chp nin hedeflediği yaşam tarzı.

346
628
yanıtYanıtla
koray gundogdu:

konunun chp ile ne alakası var zır cahil adam

yanıt520
yanıt187
Mehmet Tokman:

mutlaka göçmendir.fransız böyle işlerle ugrasmaz.

yanıt2
yanıt0
Boş Yapma Doldur:

Chp bin hedefine çıplaklari görünce chp lilerden önce tıklayan azgın seni. Bu nasıl bir kafa

yanıt3
yanıt0
Sadık:

Aynen laik modern ve kıskanma yok

yanıt2
yanıt1
cemil karaca :

Elin Fransızında bile namus kavramı varken müslüman bir ülkede görevi Allah'ın emrini insanlara anlatmak olan hoca konuşunca suçlu oluyor kuduz olmuş bazıları hocaya saldırıyor burası İslam ülkesi beğensende beğenmesende ben müslümanım sende hem dinime hemde bana saygı göstermek zorundasın.

334
159
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Sen namazını kıl orucunu tut Allahla arana kimseye koyma tebliğden de öteye gitme. Kimse senin algıladığın gibi islamı algılamak zorunda değil. bir adım daha öteye gidersen işid den talibandan farkın kalmaz buna da kimse müsaade etmez.

yanıt169
yanıt133
Emre Dengiz:

Cehennem sizi bekliyor islam düşmanları sonsuza kadar oradasınız..Size afda yok..50 senelik Dünyaya ahiretinizi satıyorsunuz/ /Allah cc ne kadar akıl küpü olduğunuzu inanan insanlara gösteriyor.. Bir şu zerresinden yaratıldığını unutup yaratana meydan okuyan gafil görüp göreceğin rahmet işte bu Dünya.

261
187
yanıtYanıtla
Sword Art Online Channel:

Güzel masalmış hangi kitaptan

yanıt7
yanıt3
cemil karaca :

Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.A'raf suresi 179.Ayet.

114
54
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title