Haberler
BBC

California Yangınları: 110 Bin Kişi Evlerini Terk Etti

California'da çıkan orman yangınları sonucu aralarında çok sayıda ünlü ismin de bulunduğu yaklaşık 110 bin kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı.

California'da çıkan orman yangınları sonucu aralarında çok sayıda ünlü ismin de bulunduğu yaklaşık 110 bin kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Yanan evlerin sayısı yüzlerle ifade ediliyor.

Bine yakın itafiyecinin müdahale ettiği yangınlar, kuru ve sert şekilde esen rüzgarlı hava nedeniyle geniş bir alana yayıldı.

Lüks evlerin ve malikanelerin bulunduğu Bel Air bölgesindeki alevlere müdahale eden itfaiye birimleri, bu bölgedeki yangının halen kontrol altına alınamadığını açıkladı.

Bölgede evleri bulunan ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaşadıklarını anlatan paylaşımlar yapıyor.

Onlardan biri olan Amerikalı şarkıcı Lana Del Rey, twitter hesabı aracılığıyla, "Interstate 405'te ilerliyorum ve arabamın üzerine küller düşüyor" mesajını paylaştı.

Aynı karayolu üzerinde akşam saatlerinde ilerleyen bir araçtan çekilen görüntü 24 saat içinde 300 binden fazla kere paylaşıldı.

Paris Hilton da twitter heabından, "LA (Los Angeles) yangını korkunç. Evim şu anda tahliye ediliyor" diyerek itfaiye erlerine teşekkür etti.

Farklı noktalara yayılan yangın, medya devi Rupert Murdoch, oyuncu Gwyneth Paltrow ve şarkıcı Cher'in de evlerinin bulunduğu bölgeye yayıldı.

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bulunan astronot Randy Brevik de yangın bölgesinin üzerinden geçerken çektiği fotoğrafları paylaştı.

Eyaletin şarap üretimi ile bilinen Napa vadisini de içine alan bölgede

BBC

California Dünya Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title