Haberler

    Büyükçekmece ile Gelsenkirchen Her Alanda Kardeş Oluyor

    Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığındaki Büyükçekmece heyeti, Gelsenkirchen'deki resmi temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye döndü.

    Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığındaki Büyükçekmece heyeti, Gelsenkirchen'deki resmi temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye döndü.

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığındaki heyette belediye meclis üyeleri, başkan danışmanları, belediye daire müdürleri ve mahalle muhtarları yer aldı. Heyetin 4 gün süren ziyareti sırasında çok sayıda resmi görüşme gerçekleşti.

    AKGÜN, WITTKE VE BARANOWSKİ İLE GÖRÜŞTÜ

    Büyükçekmece heyetini belediye binasında ağırlayan Gelsnkirchen Belediye Başkanı Frank Baranowski, Büyükçekmece ve Gelsenkirchen belediyeleri arasında 15 yıl önce imzalanan kardeş şehir anlaşmasının başarılı ve verimli bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. CDU milletvekili Oliver Wittke ise partisinin her yıl gerçekleşen geleneksel 'Vatandaşlık Ödülü' resepsiyonunda Belediye Başkanı Akgün ve beraberindeki heyeti ağırladı.

    KARDEŞ ŞEHİRDEN, KARDEŞ OKULA

    Akgün, Gelsenkirchen Belediye Başkanı Frank Baranowski ve Büyükçekmece-Gelsenkirchen Kardeş Şehir Dostluğunu Geliştirme Derneği Başkanı Rüdiger von Schönfeldt'e gösterdikleri sıcak ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek, kardeş şehir ilişkilerinin okullar, sivil toplum kuruluşları ve spor kulüpleri kardeşliğiyle perçinlenmesi gerektiğini söyledi.

    Bu kapsamda Gelsenkirchen'de sürdürülen temaslar sonrasında kentin önemli okullarından Gesamtschule Berger Feld ile Büyükçekmece Ekinoba Mahallesi'nde yeni kurulan Batı Kent Koleji arasında kardeş okul protokolünün imzalanması kararı alındı.

    SCHALKE 04 HER YIL KAMP YAPACAK

    Başkan Akgün, Gelsenkirchen'deki temaslarının ardından Alman spor kulübü Schalke 04 yöneticileriyle görüştü. Toplantıya, kulübün efsanevi başkanı Gerhard Rehberg, Schalke 04 Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alexander Jobst, Büyükçekmece Belediye Spor Başkanı Adem Çukur ve Büyükçekmece Belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantı sonunda, Büyükçekmece Belediye Spor'un altyapısını güçlendirmek adına Schalke 04 alt yapı oyuncuları ve antrenörlerinin katılımıyla her yıl Büyükçekmece'de bir kamp çalışması yapılacak.

    ROTARY KULÜPLERİ DE KARDEŞ OLDU

    Büyükçekmece ve Gelsenkirchen arasındaki sivil toplum kuruluşları kardeşliğinin ilk adımı ise Büyükçekmece Rotary Kulübü ile Gelsenkirchen Rotary Kulübü arasında gerçekleşti. Gelsenkrichen Heiners Park Hotel'de yemekli bir toplantıda bir araya gelen Büyükçekmece Rotary Kulübü Başkanı Erkan Akyollu ile Gelsenkirchen Rotary Kulüp Başkanı Yvonne Waxenberger, iki kulübün kardeş kulüp olması yönünde karar aldılar.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Gelsenkirchen Büyükçekmece Hasan Akgün Türkiye Dünya Haberler

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Bakmadan Geçme

    Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title