Haberler

Plaja giden aile, kayaların altında kaldı! Anne 7 aylık bebeğine sarılı halde bulundu

Güncelleme:

Brezilya'da plaja giden aile, kayalıkların altında oturduğu sırada göçük altında kaldı. 7 aylık bebeğine sarılmış halde bulunan anne ve babanın cansız bedenine ulaşıldı, yaralı halde bulunan bebek kurtarılamadı. Çekilen görüntülerde, insanların aileyi kurtarmak için çıplak elle toprağı kazdıkları görüldü.

17 Kasım Salı günü, 32 yaşındaki Hugo Pereira, eşi ve çocuğuyla birlikte popüler bir plajı ziyaret etmeye gitti. Yanlarında köpeklerini de getiren aile, plajdaki uçurumun dibinde otururken, yukarıdan yuvarlanan kayalar ailenin üstüne düştü.

YARDIMA KOŞTULAR

Yaşanan olayı gören çevredekiler, kayalıklar altında kalan aileye çaresizce yardım etmeye çalıştı. Yardım edenlerden bir şahıs "babayı bulana kadar kazdık, ardından anne ve çocuğa ulaşmaya çalıştık" dedi.

Böyle trajedi görülmedi! 7 aylık bebekleriyle birlikte kayalıklar altında kalan aile kurtarılamadı

"İÇGÜDÜSEL OLARAK KORUMAYA ÇALIŞMIŞ"

Anne Stella'nın cansız bedeni, 7 aylık bebeğine sarılı halde bulundu. Bir görgü tanıdığı görmüş olduğu acı manzarayı "Bebeğe sarılıyordu, görünüşe göre içgüdüsel olarak oğlunu korumaya çalışıyordu" dedi.

Ailenin köpeği Brisa da korkunç kazada yaşamını yitirdi.

Böyle trajedi görülmedi! 7 aylık bebekleriyle birlikte kayalıklar altında kalan aile kurtarılamadı

BEBEK KURTARILAMADI

7 aylık bebeğin ise annesinin kucağındayken nefes aldığı fark edildi. Civarda bulunan bir doktor bebeği ne kadar kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı.

ÇIPLAK ELLE KAZDILAR

Çökme anından sonra çekilip sosyal medyaya koyulan videolarda çevredekilerin çıplak elle göçüğü çılgınca kazarak insanları kurtarmaya çalıştığı görülüyor.

Hugo ve ailesinin yeni bir yaşam kurmak için bölgeye taşındığı öğrenildi. Bölgede yaşayan bir balıkçı "bu kayalıklar sıklıkla çöküyor, turistler bunların farkında değil, gördüğümüzde sürekli uyarıyoruz" dedi.

Böyle trajedi görülmedi! 7 aylık bebekleriyle birlikte kayalıklar altında kalan aile kurtarılamadı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hugo Haberler

500

Yorumlar (18)

KARLI DAĞ:

Sonra, bunun arkasından yine kalbleriniz katılaşdı. Şimdi o, taş gibi, yahud daha katı. Çünkü taşın öylesi vardır ki ondan ırmaklar kaynar, öylesi vardır ki yarılıb ondan su fışkırır, öylesi de vardır ki Allah korkusiyle yukardan aşağı düşer (yüksekden aşağı yuvarlanır). Allah, ne yaparsanız (hiç birinden) gaafil değildir. [Bakara Suresi - 74. Ayet]

35
31
yanıtYanıtla
İyice kafayı yediniz:

Bu habere bu yorumun yakıştı mı.

yanıt11
yanıt1
kasım:

Allah, ben sizi, beni bir ve tek olarak tanımanız ve ibadet için yarattım, diyor. Ama tabi herkes hafız değil, işine geleni biliyor. Zaten masum olan bebek İnşallah kurtuluşa erdi. Diğerleri de ilk vazifelerini yapmadan gitmiş görünüyor. Üstelik hepimiz ah vah etsek gerçek değişmez. Ancak ölüme kadar kendimizi kandırırız.

yanıt1
yanıt1
İsyan:

Yakışmadı Akıllara zararsın!!! Allah ıslah etsin!Beled Suresi 17. Ayet ????? ????? ???? ????????? ?????????? ????????????? ??????????? ????????????? ???????????????Summe kâne minellezîne âmenû ve tevâsav bis sabri ve tevâsav bil merhame(merhameti). (17-18) Sonra da iman edenlerden olup birbirine sabrı tavsiye edenlerden, birbirine merhameti tavsiye edenlerden olanlar var ya, işte onlar Ahiret mutluluğuna erenlerdir.

yanıt5
yanıt1
cengo:

gerçekliği olmayan insanlığı birbirine ayrıştırmak için ortaya atılan adı DİN olarak anılan şeyleri bana savunmayın bir kerede insanlara üzülün ama sizde kalp değil KİN var benim inancıma inanana üzülür gerisine BELA okurum anlayışı var TANRI VAR GERİSİ YOK

yanıt9
yanıt8
fuzuli işler:

bu zihniyetle aldığın nefes haramdır stdir git ahretinle mutlu ol yaşayanların zihnini karartma

yanıt4
yanıt8
kafa:

ne alaka

yanıt2
yanıt0
Insanlik disi cahil:

Kinci neftetci insan dusmani susun artik!!! Sen kimsin ALLAH adina konusup fikir beyan ediyon imanin kimde oldugu belli degildir hadi bas git kiskanc

yanıt1
yanıt0
Ama:

Kardeşim bu ayet israiloğullarının kalbinin nasıl katı olduğu ile ilgili. Taş ile insan kalbi arasında bir kıyaslama. İneğin kesilmesi ile ilgili ayetler. Googledan mı arattın taş ve kaya ile ilgili ayetler diye? Arkanda bir cahil ordusu bırakıyorsun. Lütfen Tefsir diye bir şey var. Gözünüzü seveyim.

14
5
yanıtYanıtla
kemal:

olsun gene de kuran okunmasına vesile oldu vesselam

yanıt7
yanıt5
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title