Haberler

Beyrut'ta Gazze gerginliği! Protesto için sokağa inen halka polis müdahale etti

Güncelleme:

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, ellerinde Filistin bayrakları olan göstericiler tekbirler eşliğinde ABD Büyükelçiliği'ne yürüdü. Polisin müdahale ettiği olayda sokaklar karıştı.

Gazze'deki hastane saldırısının ardından Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta ABD Büyükelçiliği önünde Filistin'e destek için toplanan eylemciler gaz bombası ile dağıtıldı.

TAŞLAMA OLUNCA POLİS DEVREYE GİRDİ

İsrail'in Gazze'de hastaneye yaptığı saldırıda en az 471 kişi can verdi, yüzlerce insan yaralandı. Dün akşam dünyanın birçok noktasında insanlar sokaklara inerek İsrail'i protesto etti. Bugün de Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta halk, saldırıdan sorumlu tuttukları ABD Büyükelçiliği'ne yürüdü. Göstericilerin bazıları ABD konsolosluğu önüne gitmek istediği sırada polis müdahale etti.

Beyrut'ta Gazze gerginliği! Protesto için sokağa inen halka polis müdahale etti

SLOGAN ATTILAR

Başkent Beyrut'ta Gazze için bir başka gösteri de Birlemiş Milletler Asya ve Pasifik Ekonomik ve Sosyal Komisyonu (ESCWA) ana binası önünde düzenlendi. Lübnanlılar ve Filistinli mülteciler, ellerinde "Filistin bayrakları" ile ESCWA önünde eylem düzenleyip "Lebeyke Ya Gazze" ve "İsrail'e ölüm" sloganları attı. Polis göstericilere plastik mermi, gaz bombası ve TOMA'larla müdahale etti.

Beyrut'ta Gazze gerginliği! Protesto için sokağa inen halka polis müdahale etti

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Abd Büyükelçiliği Filistin Beyrut Lübnan Gazze Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title