Haberler

40 Tecavüzden 30 Yıldır Aranan Sapık Yakalandı

Güncelleme:

Fransa'da Sambre tecavüzcüsü olarak bilinen ve 40 tecavüz vakası ile ilişkilendirilen üç çocuk sahibi 57 yaşındaki sapık, 1996 yılından beri süren kovalamacanın sonunda yakalandı.

Polis tarafından yaklaşık 30 yıldır 40 tecavüzden sorumlu olarak aranan Dino Scala isimli adam yakalandı. Evli, üç çocuğu ve bir torunu bulunan Scala, Fransa- Belçika sınırında yakalandı.

HEPSİNİ İTİRAF ETTİ

Kuzey Fransa'nın Pont-sur-Sambre kentinden Belçika sınırına yakın yaşayan adam, yıllar öncesine dayanan tüm saldırıları itiraf etti. Savcı Jean-Philippe Vicentini, mağdur sayısının yaklaşık 40 civarında olduğunu tahmin ettiklerini söyledi. Scala'nın, Fransa'nın gördüğü en büyük seri tecavüzcülerden biri olduğu düşünülüyor.

KURBANLARINDAN BİRİ 13 YAŞINDA

Çoğunlukla Paris'in güneyinde bulunan Senart ormanında kurbanlarına tecavüz eden 57 yaşındaki adam, 1996 yılından beri kurbanlarını avlamak için aynı yöntemleri kullanıyordu. Kurbanlarına arkadan yaklaşan, daima maske takan ve hep sabah erken saatleri seçen Scala'nın kurbanlarından biri 13 yaşındaydı.

96'DAN BERİ ARANIYOR

İlk olarak 1996 yılında, 19 kadın ve çouğa tecavüz ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Scala o günden beri yakalanamamıştı.

100 KİŞİDEN DNA ÖRNEKLERİ ALINDI

Voix du Nord bölgesel gazetesi, arabasında tutuklanan saldırganın bir kapıcı olarak çalıştığını bildirdi. Sambre tecavüzcüsü olarak anılan adamı bulmak için 100'den fazla kişiden DNA örnekleri alınmıştı.

Savcılığa, kontrol edemediği duygular nedeniyle tecavüz ettiği açıklamasını yapan Scala'yı tanıyanlar, günlük hayattaki profilinin işlediği suçlarla örtüşmediği yönünde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Belçika Fransa 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Bakmadan Geçme

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir?
Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

500

Yorumlar (9)

Editör:

Ne bilim ben ya.Gastecilik bölümüne hiç matematik yapmadan yerleştiydim.

3
1
yanıtYanıtla
BUSE:

YAKLAŞIK 30 YIL YAZMIŞ BENCE SEN İYİ OKU YADA GÖZLÜK KULLAN CANIM

3
0
yanıtYanıtla
selda:

Seni sapık

1
2
yanıtYanıtla
selda:

Böyle insanlara açık ayın çünkü sapık

0
2
yanıtYanıtla
junfeng zhu:

iste tam aradigim sey yorum savaşları bende katilim hemen. Dogrucu hakli olabilir

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

96 dan berimi vay anasına . . .

0
0
yanıtYanıtla
Adalet adalet adalet:

Ortada bir tecavüzcü sapık var 40 kişiye tecavüz etmiş ve 20küsür yıldan sonra yakalanmış ama bu haberin altında tartışılan konuya bak Bu insana verilecek cezadan konuşmamız gerekmiyor muydu? Ne oldu bize?

0
0
yanıtYanıtla
matah mı sanki:

fransada 20 yılda bile bulamıyorlar yani sapkınlığa fransız kalıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Beyaz kiz:

Yuhh ya adama bak dünya çok kötü ahir zamanda herşey olacak malesef..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title