Haberler

Dünya Yaşlılar Günü

AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları, Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla yaşlıları ziyaret etti.

AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları, Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla yaşlıları ziyaret etti.

Ak Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı Canan Özçelik, yaşlıların, milli ve manevi değerleri yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi üstlenen en kıymetli varlıklar olduğunu söyledi.

Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bazı yaşlıları ziyaret ederek günlerini kutladıklarını dile getiren Özçelik, şöyle konuştu:

"Toplumsal ilgi, sevgi ve saygıdan güç alan yaşlılar, bu şekilde hayata bağlanıyor. Toplum olarak yaşlılarımıza hak ettikleri saygı, sevgi ve değeri göstermeliyiz. Toplumsal yapımızın direği olan yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamak toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Bizde AK Parti Kadın Kolları olarak Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle bazı yaşlılarımızı ziyaret ederek günlerini kutladık. Değerli büyüklerimizin Yaşlılar Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler diler, sevgi ve saygılar sunarım."

Kaynak: AA / Yerel

Kızıltepe Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title