Haberler

"Dünya Müslüman Güzeli" Rozi Sofi, Klipte Oynayacak

Güncelleme:

Araplar'ın "Dünya Müslüman Güzeli" lakabı taktığı İngiltereli Rozi Sofi, Paris'te ünlü Arap şarkıcı Macid El Muhandis'in çekeceği yeni klipte oynayacak.

Rozi Sofi, Fransa'nın başkenti Paris'te ünlü Arap şarkıcı Macid El Muhandis'in çekeceği yeni klipte oynayacağını söyledi. Klibin romantik olacağını aktaran güzel, sanatçı ile başrolü paylaşacak.

"DÜNYA MÜSLÜMAN GÜZELİ"

Hristiyanlık'tan Müslümanlık'a geçen ve "Dünya Müslüman Güzeli" olarak tanınan İngiltereli Rossy Sofi, verdiği karara bağlı kalacağını ifade etmişti.

Yıllarca ateist olarak yaşadıktan sonra Müslümanlığı seçen Rossy Sofi'ye, Arap ülkeleri yoğun ilgi gösteriyor. Sofi'ye, Araplar tarafından "Dünya Müslüman Güzeli" lakabı takılmıştı.

Kaynak: Rûdaw

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Fransa Paris Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (65)

AA:

süslüman güzeli.

44
0
yanıtYanıtla
VAAZMobil-ANDROID:

KARDESIM BUNA MASALLAH DEGIL MARSHALL BOYA DENIR

34
2
yanıtYanıtla
bırakın ya:

bu mu dünya müslüman güzeli? dünya herhangi bir şey güzeli olabilirde müslüman güzeli olamaz. birkere o kadar boya ile bir müslümanın aldığı abdest kabul olmaz.

32
0
yanıtYanıtla
Asil kan Mobil-IOS:

İslam 1400 sene önce nasılsa şimdide aynı kıyamete kadar aynı kalacak. Batı'nın uydurmuş olduğu islama karşı olan her türlü davranış tasvip edilemez. Dünya müslüman güzeli gibi tabir kullanarak orasını burasını açmayla olmaz. Müslüman ister erkek olsun isterse kadın olsun İslamı yaşamasıyla güzeldir.

29
1
yanıtYanıtla
müslüman:

o yapay estetik makyaj dolu başının üstüne bir bez atınca müslüman mı olunuyor. islam bu değildir. senin gibilere lanet olsun adımızı kirletiyosunuz. . .

27
1
yanıtYanıtla
NMobil-IOS:

Türk kizlarından daha güzel olduğu kesin

11
17
yanıtYanıtla
hmmm:

ailenizde hiç bir kadın Türk değil sanırım. zira beğenmediğinize göre siz farklı bir soydan geliyor olmalısınız sayın N. .

yanıt38
yanıt2
esmaMobil-ANDROID:

musluman olmus basini kapatmis ama tesetture girmemis bu degil tesettur rossy sana kim ne dedi bilmiyorum ama vallahi tesettur bu degil

25
2
yanıtYanıtla
seddd:

bu Müslümansa bende ermişim böle müslümanlıkmı olur basın gidin

27
0
yanıtYanıtla
Müminn:

kadın güzel ama ful makyaj güzeli o makyajlarla ben eve iki kat boya badana yaparım şaşırmayın insanoğulları

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title