Haberler

Dünya Kadar Eğlence Bu Fuarda

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin dünya çocuklarının katılımıyla düzenlediği fuarda çocuklar gönüllerince eğlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı, bu yıl da çocuklara bir dünya eğlence sundu. 44 ülkeden 1.100 çocuğun katılımıyla düzenlenen şenlikte Türk çocuklar dünya çocuklarıyla buluştu. 4 günlük fuar boyunca çocuklar eğlenceye, spora ve aktiviteye doydu.

YÜZLERCE AKTİVİTE VE GÖSTERİ

Büyükşehir bu yıl, şenliğin temasını spor ve sağlıklı yaşam olarak belirledi. Çocuklar dev fuar alanında bir yandan spor yaparken bir yandan da eğlenceli aktivitelerde gönüllerince bir bayram yaşadı. Akrobasi gösterileri, Anadolu Ateşi Kıvılcım'ın gösterisi, süper çocukların sirki, kukla tiyatroları, dinozor şovlar, sihirbazlık gösterileri, çocukların büyük ilgisini çekti.

SPORCU ANDI

Fuarın açılış programında tüm spor branşlarından çocuk sporcuların katılımı ile okunan ''Sporcu Andı'' büyük dikkat çekti. Spor dallarından performansların oluşturduğu sahne gösterisiyle başlayan etkinliğin finalinde oluşan büyük koro Sporcu Andı'nı hep birlikte okudu.

ENGELLİ ÇOCUKLAR DA EĞLENDİ

Performans sahnesi alanında plates gösterisi ilgi çeken etkinliklerden birisi oldu. Gösteride sahneye çıkan down sendromlu Umut Şahin, sporla engellerin aşılacağı gözler önüne serildi.

BARIŞ RÜZGARLARI ESTİ

44 ülkeden gelen dünya çocukları, Kocaeli'ne kendi kültürlerini de taşıdı. Rengarenk kıyafetleriyle ülke folklorunu yansıtan dünya çocukları, fuarın ikinci gününde düzenlenen gala programında yeteneklerini sergiledi. Dünya çocukları, fuar boyunca hem Türk kardeşleriyle, hem de diğer ülkelerden gelen arkadaşlarıyla kardeşlik ve barış rüzgarları estirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

23 Nisan Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title