Haberler

Dünya Çocukları Taksim’i Bayram Alanına Çevirdi

Dünya çocukları İstanbul Boğazı'nın eşsiz güzelliğini gördü, İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nı renklendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Festivali kapsamında Kocaeli'ne gelen dünya çocukları İstanbul Taksim'de barış ve dostluk mesajları verdi. Muammer Karaca Tiyatrosu önünden nostaljik arabalarla Taksim Meydanı'na gelen çocuklar burada geleneksel gösterilerini sundu. Oldukça renkli geçen programda vatandaşlar dünya çocuklarının fotoğrafını çekmek için birbirleriyle yarıştı. Çocuklar düzenlenen boğaz turuyla da İstanbul'un eşsiz güzelliğini görme fırsatı yakaladı.

NOSTALJİK ARAÇLARLA KORTEJ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nın düzenlediği ve 41 ülkeden 1000 çocuğun katıldığı Çocuk Festivali kapsamında dünya çocukları İstiklal Caddesi'nde üstü açık 20 nostaljik araçla kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Taksimde gerçekleştirilen kortej ve bando gösterisi renkli görüntülere sahne olurken turistler başta olmak üzere cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşlar korteji ilgiyle izledi.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU DA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun da katıldığı kortejde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kocaeli Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan da yer aldı. Kortejde çocukları selamlayan Başkan Karaosmanoğlu, Taksim Meydan'ındaki Hindistan grubunun gösterilerini izledi.

İSTANBUL'A HAYRAN KALDILAR

Öte yandan İstanbul programının ilkinde dünya çocukları teknelerle boğaz turu yaptı. Bostancı İskelesi'nden başlayan gezi boğazdaki keyifli dakikalarla sürdü. Misafir çocukların yanı sıra grup liderlerinin de katıldığı gezide çocuklar doyasıya eğlendi. Çocuklar İstanbul'un büyülü güzelliğine hayran kaldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title