Haberler

Dündar: "Oki Son Derece Şeffaf Bir Kuruluş"

Osmangazi Belediyesi’nin şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Osmangazi Belediyesi'nin şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Gündem dışı konuşmaların ardından muhalefet partilerinin dile getirdiği konuları cevaplayan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, CHP Grup Sözcüsü Cevat Asa'nın OKİ ile ilgili eleştirilerine de cevap verdi. Dündar, "OKİ, Osmangazi Belediyesi'nin bir kuruluşudur. Her şeyiyle şeffaf bir yapıya sahiptir. Borcu ve alacağı bütün meclis üyelerine açıklanan bir kuruluş. Başka bir ortağı da yoktur. Osmangazi, kurumsal bir yapıya sahip bir belediye. Bu kurumsal yapı içerisinde yer alan OKİ, genel kurul kararları ile yönetilir. Genel kurula katılabilmek için, kanun gereği şirket ortağı olmak gerekiyor. Şirket ortağı olmayanlar, yasa gereği genel kurullara katılamaz. Her ne kadar belediyenin bir şirketi olsa da, genel kurullara şirket ortağı dışında kimselerin katılması mümkün değildir" dedi.

Geçtiğimiz günlerde CHP ilçe yönetimi ve bazı meclis üyelerinin, OKİ'nin yönetim ofisine giderek kapısının kırarak içeri girdikleri şeklindeki bir habere ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Dündar, "Gazetede yer alan ifadeler asla kabul edilir değil. Burası Osmangazi Belediyesi'nin bir kuruluşu. Geçtiğimiz günlerde CHP ilçe yönetimi ve meclis üyelerinin kapısını zorla açıp içeri girdikleri OKİ, öyle her isteyenin içeri girebileceği bir yer değil. Ayrıca, kapısını omuz atıp içeri girdiğinizi de basın mensubuna siz kendiniz söylüyorsunuz. Dilekçemizi yazıp savcılığa suç duyurusunda bulunduk. OKİ hakkında, izbe ve karargah şeklindeki sözleri kabul etmemiz mümkün değil" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title