Haberler

Duman ve Büyük Ev Ablukada Harbiye Açıkhava'yı Salladı!

Güncelleme:

Duman, Orhan Gencebay'ın Tribute Albümündeki "Gönül" Şarkısını İlk Defa Seslendirdi.

Funorg'un ikincisini düzenlediği, gelenekselleşen " Eylül'de Harbiye'de", Duman ve Büyük Ev Ablukada konseriyle başladı. Türk Rock müziğinin ilk günden beri kendisini takip eden sadık bir dinleyici kitlesine sahip, dev gruplarından Duman, alternatif müzik camiasının en gizemli ve başarılı gruplarından Büyük Ev Ablukada ile birlikte Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda 21 Eylül Cuma akşamı saat 20.30'da hayranlarıyla buluştu.

Duman 3 Yıl Aradan Sonra Yeniden Harbiye Açıkhava'da Hayranlarıyla Buluştu...

En son 2009 yılında Harbiye Açıkhava'da hayranlarıyla buluşan Duman, 21 Eylül Cuma akşamı Açıkhava sahnesinde, son yılların en sağlam konserlerinden birini izleyicisine yaşattı. Büyük Ev Ablukada performansıyla başlayan gecede, Duman unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Duman Konserine Hayranlarının Vokaliyle Başladı!

Konserine en sevilen şarkılarından ''Seni Kendime Sakladım''a hayranlarının eşliğinde başlayan ''Eski Köprünün Altında'' ve ''Aman Aman'' gibi şarkıları ile de tüm izleyenleri coşturdu. Grup aynı zamanda Orhan Gencebay'ın unutulmaz eserlerinden ''Gönül'', senelerdir dillerden düşmeyen ''Çile Bülbülüm'' ve Ebru Gündeş'in "Dön Ne Olur" şarkılarını da kendine has tarzıyla seslendirerek büyük beğeni topladı… Konseri ''Herşeyi Yak'' şarkısıyla sonlandıran ve 3 saat boyunca sahnede kalan Duman, izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Konsere Ünlü Yağdı

Grubun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Seçkin Piriler, Nefise Karatay ve eşi, Nilay Dorsa, Hande Şubaşı ve eşi, Öykü Karayel, Nihan - Okan Buruk çifti de konseri izlemeye gelen ünlüler arasındaydı.

"EYLÜL'DE HARBİYE'DE" 2012 KONSERLERİ

Eşsiz ortamı ile İstanbul'un en güzel konser mekanlarından biri olan Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu bu sene yine FUNORG'un organizasyonu ile birbirinden özel isimlere ev sahipliği yapacak. FUNORG tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ""Eylül'de Harbiye'de" 2012 Konserleri " kapsamında yine sürpriz ve daha önce yapılmamış projeler yer alacak. Her bir konser gerek sahne performansı gerekse ilk kez aynı sahnede yer alacak isimleri ile projeye özel hazırlanmakta. Geceye özel ışık ve dekor tasarımları ile izleyicileri büyülemeye hazırlayan konserler 21 Eylül'de aynı sahneyi paylaşacak olan Duman & Büyük Ev Ablukada ile başlayıp, 22 Eylül'de Şebnem Ferah, 23 Eylül'de yine ilk defa geceye özel hazırladıkları şarkılar ile aynı sahnede buluşacak olan Zuhal Olcay & Halil Sezai, 28 Eylül'de Ferhat Göçer/ Symphonic D'Orient ile devam edecek konserler , 29 Eylül'de Şevval Sam ile son bulacak. Konserler saat 21:00'da başlamaktadır. Biletler tüm Biletix gişileri ve www.biletix.com'da satıştadır.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Orhan Gencebay Cemil Topuzlu Harbiye Eylül Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title