Haberler

Duman: "Karakterli Oyuncularla Çalışacağız"

Bölgesel Amatör Lig takımlarından İncirliova Belediyespor’un antrenörü Adalet Duman, “Karakterli ve hedefi olan oyuncularla çalışacağız” dedi.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından İncirliova Belediyespor'un antrenörü Adalet Duman, "Karakterli ve hedefi olan oyuncularla çalışacağız" dedi.

Yeni sezonda İncirliova Belediyespor'u çalıştıracak Adalet Duman, transfer edecek oldukları oyuncu profilini açıkladı. Yöneticilerin ilk olarak iç transferde görüşmeler yaptıklarını ifade eden Duman, "Arkadaşlarımızın bir çoğunun kalmasını istiyoruz. Ancak, kalmak istemeyen oyuncularımızla yollarımızı ayıracağız. Profesyonel takımlara gitme durumu olan oyuncularımızın da yolunu açacağız. Bizimle çalışmak istemeyen oyuncularımızla yola devam etmemiz mümkün değil" dedi.

İncirliova Belediyespor'un ekonomisinin el verdiğince transfer yapacaklarını belirten Duman, şunları söyledi: "Karakterli ve hedefi olan oyuncularla çalışacağız. Zorlu bir yola çıkıyoruz. Aydın ve çevresinden futbolcuları bünyemize katmaya çalışacağız. Aydınlı oyunculara güvenimiz var.Yeteneklerine güveniyoruz. Profesyonel olmaya niyeti olan, kendisini kafa ve vücut olarak sahaya veren oyunculara kapımız açık" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İncirliova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title