Haberler

'Düğün Dernek' 60 Milyon Hasılat Yaptı

Güncelleme:

Son derece düşük bir maliyetle çekilen 'Düğün Dernek' filmi, başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir'e 18 milyon lira kazandırdı.

Başrollerini dönemin en sevilen komedyenleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı "Düğün Dernek"in başarısı; herkesi şaşırttı. Birçok rakibinin aksine son derece düşük maliyetle çekilen film; dün itibariyle 6 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. "Düğün Dernek"in hasılat rakamı ise Türk sinema tarihinde bir rekora ulaştı.

KOMEDİNİN FETHİ

Filmi 21 Mart'ta ve yeni sahnelerle tekrar vizyona sokacaklarını açıklayan ekip; böylece Fetih 1453'ün yaklaşık 6 buçuk milyonluk seyirci rekorunu da kırmayı büyük oranda garantiledi. Sivas'taki bir düğünde yaşanan komik olayları anlatan "Düğün Dernek"; özellikle başrol oyuncularının yüzünü güldürdü.

CEM PİŞMAN

Filme başlamadan önce; belirli bir ücret almak yerine gişe hasılatından yüzde 15 pay isteyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir; deyim yerindeyse köşeyi döndü. 60 milyonluk hasılat sayesinde kişi başı 9 milyon lira kazanç elde ettikleri konuşulan ikili; tarihin de en kârlı düğünlerinden birine imza attı. Bu arada Düğün Dernek senaristi Selçuk Aydemir'in yapımcı olması için teklif götürdüğü Cem Yılmaz'ın da filmin gişe yapmayacağına inandığı için 60 milyonluk hasılattan olduğu söyleniyor.

HASILAT REKORU KIRDILAR

Maliyeti: 3 milyon TL

Seyirci: 6.033.992

Hasılat: 59.759.779 TL

Hafta: 9

Film, Sivas'ta imece usulü düğün yapmaya kalkışan 4 kafadarın hikayesini anlatıyor.

MUHTEŞEM iKiLi PARA BASTI

Filmde rol almak için belirli bir ücret yerine gişeden yüzde 15 pay alan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in cebine; 60 milyonluk hasılat sayesinde kişi başı 9 milyon liranın girdiği söyleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Murat Cemcir Ahmet Kural 21 Mart Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (3)

DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARdukombo@:

Recep İvedik gibi bir sığırı izlemek için kişi başı 13-14 tl vermenize gerek yok şöyle bir çevrenize bakın yeter,Güzel ülkemde onlardan çooook var...

27
19
yanıtYanıtla
mavi3434034@gmail.com:

Leman dergisi gibi cinsi bol küfürlü komedi filmleri bayılıyoruz DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR) doğru demiş bizde ivedik çok ivedik sevenler recep ivedik kadar olmasada ivedikler hadi amcana bi küfret de görelim diyen anlayışdan ivedik filmide çıkar ivedikde çıkar

2
0
yanıtYanıtla
ercanyıldırımercan_14t0809_yildirim@hotmail.c:

ellerınızesaglık cok ama cok iyi film olmuss

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title