Haberler

Düğün Dernek 2'nin İlk Teaser'ı Yayınlandı

Güncelleme:

Düğün Dernek filminin devamı olarak aralık ayında vizyone girmeye hazırlanan 'Düğün Dernek 2 Sünnet' filmi ilk görüntüleriyle yüzünü gösterdi.

Daha önce sette çekilen fotoğrafları basında büyük ilgi gören Düğün Dernek 2 Sünnet filminin ilk teaser videosu sosyal medyada dolaşmaya başladı.

AFİŞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Selçuk Aydemir imzasını taşıyan ve Ahmet Kural, Murat Cemcir ikilsinin başrollerini paylaştığı yapımın devam filminde çok daha geniş bir kadro izleyiciyi bekliyor. Bir önceki filmin kadrosuna Erdal Tosun ve Ayhan Taş gibi isimlerin eklendiği görülen filmin öncelikle afişi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kardeş Payı dizisindeki Sezai Usta karakteriyle adeta özdeşleşen Ayhan Taş'ın bıyıksız halini ilk defa gören pek çok sosyal medya kullanıcısının tatlı bir dille isyan ettiği görüldü.

SALONLAR YİNE KAHKAHAYLA İNLEYECEK

Bununla birlikte 16 Ekim'de yayınlanan, filmin ilk teaser görüntüleri de şimdiden izleyiciyi gülmeye hazırladı. Teaser görüntülerinde daha önce sosyal medyada "Yer çekimine meydan okuyan halay" olarak fenomen haline gelen bir görüntüye son derece başarılı bir gönderme yaptığı görülen Düğün Dernek ekibinin, sinema salonlarını yine kahkahaya boğacağı kesin gibi gözüküyor. Ahmet Kural daha serinin ilk filminde de başarılı bir Sivas halayı performansı göstermiş ve film o sahneyle birlikte anılmıştı.


Kaynak: Haberler.com / Kültür Sanat

Murat Cemcir Ahmet Kural Ayhan Taş Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (5)

TÜLiN:

Türk ve islam kültürünü bu artistler kadar tahrip eden baska bir zümre ve yaratik yoktur, , bunlarin tüm derdi, ahlakimizi yozlastirip bizi kendi öz degerlerimizden uzaklastirmaktir, , artistlerin yüzünden, , toplumda saygi ve sevgi kaybolup gitti. yaziklar olsun.

4
3
yanıtYanıtla
GULO TARAFSIZ:

Bu FILMIN NEYI AHLAKSIZCA HERSEYEDE BIR YONETMEN SIZ OLUYORSUNUZ AMAC BIRAZDA EKLEMEKTIR ..INSAN KIMLIGINI CEBINDE BENLIGINI BEYNINDE TASIR ... KENDINIZI TANIYORSANIZ IRADENIZ GUCLUYSE KIMSE SIZIN DOGRULARINIZI DEGISTIRMEZ ...

4
0
yanıtYanıtla
CHP:

kürt kardeşlerim orada pkk tarafından zulm görüyorsanız eğer gelin buraya hepiniz biz size evimizi işimizi açarız TSK oraları temizledikten sonra isterseniz geri dönerseniz isterseniz burada beraber yaşarız ama ben artık doğu bölgesini gezmek oranın güzellikleri görmek istiyorum bunu neden yapamıyorum bizede yazık değilmi ülkemin her tarafını neden gönül rahatlığı ile gezemiyorum???

1
1
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-IOS:

Lan ne mal adamlarsınız :D ulan bu haber de siyaset ne alaka siz bu kadar mı beyninizi yediniz Allah'ınızı severseniz :D

1
1
yanıtYanıtla
turgayMobil-ANDROID:

tum troller haber sitelerinde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title