Haberler

Dualar Soma'da Hayatını Kaybedenler İçin Okundu

Bartın'ın Kozcağız beldesinde Manisa'nın Soma ilçesinde hayatını kaybeden maden şehitleri için Kuran’ı Kerim ve Mevlid'i Şerif okutuldu.

Bartın'ın Kozcağız beldesinde Manisa'nın Soma ilçesinde hayatını kaybeden maden şehitleri için Kuran'ı Kerim ve Mevlid'i Şerif okutuldu.

Kozcağız Belediyesi tarafından Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinliğe çok sayıda davetli katıldı. Kadınların çoğunlukta olduğu gözlenen geceye, maden şehitleri için düzenlenen Kuran'ı Kerim ve Mevlid'i Şerif programı, İmam Hatiplerin kuran okuduğu dualarla başladı.

Program sonrası konuşma yapan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İmam Hatiplere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Allah bu gece okunan duaları, huzurunda kabul ve makbul eylesin. Başta analarımız olmak üzere, hanımefendilerden ve siz değerli hemşerilerimden bu geceye ortak olduğunuz için hepinizden Allah razı olsun. Hepinize hayırlı akşamlar diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Program sonrası sosyal tesis mescidinde kılınan yatsı namazının ardından etkinliğe katılan davetliler, belediye otobüsü ile evlerine bırakıldı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

title