Haberler

Dü'de Fitness Salonu Açıldı

Dicle Üniversitesi (DÜ) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı (SKS) tarafından öğrenci fitness merkezi hizmete açıldı.

Dicle Üniversitesi (DÜ) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı (SKS) tarafından öğrenci fitness merkezi hizmete açıldı.

Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün yaptığı açıklamada, fitness ve sauna merkezinin, üniversite öğrencilerin temiz ve rahat bir ortamda sağlıklı spor yapmaları için açıldığını belirtti.

Fitness salonundan yararlanmak isteyen öğrencilerin, salona üye olduktan sonra sadece 2 lira karşılığında istedikleri zaman gidip aletleri kullanabileceklerini kaydeden Eyigün, şunları kaydetti:

"Seanslar eşliğinde bayan ve erkek öğrencilerin hizmetine açılan salonda her türlü, zayıflama, vücut geliştirme, koşu bandı, kondisyon bisikleti mevcut. 08.00-17.00 arası hizmet verecek olan salonda aynı zamanda hijyen standartlarına uygun duşluklar, soyunma kabinleri ve sauna da bulunuyor. Salonda kullanılan müzik sistemi de, spor yapanların çalışma motivasyonlarını arttırmalarına katkı sağlıyor. Spor yapmak yoğun ders temposu içindeki öğrencilerin stres atıp rahatlamalarına yardımcı olacak."

Kaynak: AA / Yerel

Dicle Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title