Haberler

DTO'dan Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'a Ziyaret

Güncelleme:

Denizli Ticaret Odası heyeti, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Denizli Ticaret Odası (DTO) heyeti, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız ile Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Denizli'nin ilk büyükşehir belediye başkanı seçilen Osman Zolan'ı tebrik etti.

Son yıllarda yerel yönetim olarak belediyenin çalışmalarıyla Denizli'nin çehresinin değiştiğini, büyükşehir olmasıyla birlikte hizmetlerin daha etkin hale geleceğini vurgulayan Özer, Denizli Ticaret Odası olarak esnaf, sanatkar ve tüccar için gerçekleştirilecek projelerde geçmişte olduğu gibi gelecekte de Denizli Büyükşehir Belediyesi ile işbirliklerine hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zolan ise, her zaman Denizli Ticaret Odası'ndan destek gördüklerinin dile getirerek, "Denizli Ticaret Odası'nın sorunlara getirdiği çözüm önerilerine şahit olduk. Son 10 yıldır sürekli desteğini yakından gördüğümüz Ticaret Odası ile bundan sonra da çeşitli projelerde birlikte çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında Özer, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'a 35 besmelenin yazılı olduğu tabloyu hediye etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Türkiye Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title