Haberler

Dsi, Fidanları Toprakla Buluşturdu

Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya 13’üncü Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Merkez Boğaçay mevkii’nde bulunan kuruma ait Spor ve Eğitim tesislerinin bulunduğu alana bu yılda 1000’e yakın fidan dikildi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya 13'üncü Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Merkez Boğaçay mevkii'nde bulunan kuruma ait Spor ve Eğitim tesislerinin bulunduğu alana bu yılda 1000'e yakın fidan dikildi.

Fidan dikim törenine Bölge Müdürü Turkay özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Nazif Kök, Tuncay Aykan, Şube Müdürleri ve personel katıldı.

Fidan dikimi öncesi konuşan Bölge Müdürü Turkay Özgür, Devlet Su İşleri Su'ya yatırım yapan bir kuruluş olmakla birlikte doğanın ve çevrenin güzelleşmesi için çalışmalar yapan bir kurum olduğunu hatırlattı. Özgür " Her yıl Antalya ilimizde DSİ Bölge Müdürlüğü olarak binlerce fidan dikmekteyiz. Ağaç dikmek demek insanlara yaşanılabilir bir çevre ve doğa bırakmak demektir. Bütün gayemiz gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre ve daha güzel bir doğa bırakmaktır. Bütün çalışmalarımızı ve projelerimizi bu doğrultuda yapmaktayız.Bizler Devlet Su İşlerinin temsilcileriyiz. Hep birlikte büyük bir aileyiz. İnsanlar rahat bir şekilde hayatlarını idame ettiriyorlarsa burada DSİ'nin payı çok büyüktür.Bizim bir diğer yönümüzde sosyal olmaktır. Ağaç biliyorsunuz karbondioksit alıp oksijen veriyor. Bu yüzden ağaç dikmemiz çok önemlidir. Hem sanayinin gelişmesi hem de yatırımların artması lazım, diğer taraftan da çevreci olmamız gerekir. Bugün hem iyiliği yayma ve çevreyi güzelleştirmek için fidanları toprakla buluşturacağız, hem de Sevgili Peygamberimizin "Kıyametin kopacağını dahi bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz" emrini yerine getirerek çok ulvi bir görevi ifa edeceğiz. " dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Merkez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title