Haberler

DSİ Bölge Müdürü Baysal, Hisarcık'ta İncelemelerde Bulundu

Devlet Su İşleri (DSİ) 3. Bölge Müdürü Hayrettin Baysal ve beraberindeki heyet Kanal Hisarcık, Kutluhanlar-Karapınar ve Yenipınar gölet projelerinin uygulama alanlarında incelemelerde bulundular.

Devlet Su İşleri (DSİ) 3. Bölge Müdürü Hayrettin Baysal ve beraberindeki heyet Kanal Hisarcık, Kutluhanlar- Karapınar ve Yenipınar gölet projelerinin uygulama alanlarında incelemelerde bulundular.

DSİ Eskişehir 3. Bölge Müdürü Hayrettin Baysal, Bölge Müdür Yardımcısı İlker Arslan ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'ı makamında ziyaret ederek ilçede yapılacak olan "Kanal Hisarcık" Projesi ile Kutluhanlar- Karapınar ve Yenipınar göletleri hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Heyet daha sonra ilçe merkezi Koca Çay üzerinde gerçekleştirilecek olan "Kanal Hisarcık" Proje alanı ile Kutluhanlar köyü Karapınar ve Yenipınar köyü gölet alanlarında incelemelerde bulundu.

DSİ Eskişehir 3. Bölge Müdürü Hayrettin Baysal ve beraberindeki heyetin incelemelerine, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası'da iştirak ettiler. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Çalışkan Eskişehir Karapınar Hisarcık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title