Haberler

Dr. Paul Doany Oger Telecom Genel Müdürü Oldu

Oger Telecom Genişleme Ve Stratejik Büyümede Bir Sonraki Adımı Genel Müdür Dr. Paul Doany İle Atıyor

Türkiye, Güney Afrika ve Orta Doğu'da 40 milyondan fazla müşteriye tam entegre sabit, mobil ve genişbant iletişim hizmetleri sunan yakınsama teknolojileri şirketi Oger Telecom (OTL) olarak, Şirketimizin Genel Müdürü Dr. Paul Doany liderliğinde yeni bir stratejik büyüme dönemine girdiğimizi duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Bugüne kadar, Oger Telecom Türkiye ve Güney Afrika'daki mevcut operasyonlarını artırmaya öncelik veriyordu. Bugün açıklandığı gibi, Sayın Hakam Kanafani'nin Türk Telekom Grup CEO'su ve Sayın K. Gökhan Bozkurt'un Türk Telekom Genel Müdürü olarak atanmasıyla birlikte, Dr. Doany halihazırda yürütmekte olduğu Oger Telecom CEO'luğu görevine odaklanacak ve yeni satın almalar ve Oger Telecom ve iştiraklerinin yeni bilişim ve iletişim ve stratejik ittifakları konusunda Oger Telecom'a liderlik edecek. Dr. Doany, Sayın Hariri'nin başkanlık ettiği Türk Telekom Yönetim Kurulu ve Türk Telekom İcra Komitesi'ndeki üyelik görevlerine devam edecek. Türk Telekom'un tüm iştiraklerindeki yönetim kurulu pozisyonlarını da sürdürecek.

Oger Telecom Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mohammed Hariri düşüncelerini söyle ifade etti:

Dr. Paul Doany Oger Telecom CEO'su olarak, birleşmeler ve satın almalar, yakınsama ve veri uygulamalarını kapsayan uluslararası projeler alanında OTL'ye liderlik ederek yeni bir dönem başlatacaktır. Türk Telekom'u dünya klasmanında bir şirkete dönüştürme konusunda gösterdiği üstün başarı temelinde, Dr. Doany stratejik girişimlere odaklanacak ve OTL grubunu ve iştiraklerini bir sonraki aşamaya taşıyacaktır.''

Oger Telecom'un Temmuz 2005'te Türk Telekom'un yüzde 55 çoğunluk hisselerini satın almasından bu yana Dr. Doany, yönetim kurulunun ve yönetimin desteğiyle, Türk Telekom'un dünya klasmanında bir şirkete dönüşmesine ve dünyanın en verimli sabit hat operatörlerden biri haline gelmesine ve genişlemesine liderlik etti. Ayrıca, Türk Telekom'u blok hisse satışla özelleştirilmiş bir şirketten başarılı bir şekilde borsaya kote olmuş bir şirket haline getirdi. Türk Telekom aşağıdakiler de dahil olmak üzere sayısız başarıya imza attı:

• Türk Telekom hisselerinin yüzde 15'ini uluslararası ve yerli yatırımcılara arz edilmesi

• Sabit hat operasyonları yürüten Türk Telekom şirketinin sabit, mobil, genişbant hizmetleri veren ve çağrı merkezinden online eğitim ve oyunlara, sağlıktan kamu güvenliğine ve bilişim teknolojilerine kadar birbirini tamamlayan faaliyetler yürüten dokuz şirketten oluşan Türk Telekom Grubu haline gelmesi – Geniş bir yelpazede faaliyet gösteren bir grup yaratma: Türk Telekom, TTNET, Avea, Argela, İnnova, Sebit, Sobee, AssisTT, Invitel International

• Dünya klasmanında yakınsama ürünleri geliştirme

• Online eğitim yazılımı ''Vitamin'', online oyun 'I can Football'' gibi teknolojilerin ve sabit mobil yakınsaması ürünü (Wirofon) ve web TV (Tivibu) gibi yakınsama teknolojilerinin yurtdışına ihraç edilmesi; bunların yanı sıra ödeme sistemleri, kiosklar ve hedefli reklam platformu ihracatı

• Türk Telekom Grubu'nun uluslararası veri pazarlarında güçlü bir oyuncu olarak konumunu güçlendiren bölgesel büyümeye odaklanma

• Türk Telekom markasının Türkiye'nin en değerli markası olması ve Türk Telekom'un Merrill Lynch tarafından dünyada 'Türünün En İyisi' şirketlerden biri olarak oylanması ve sayısız uluslararası ödülün kazanılması.

Türk Telekom Grubuna yapılan iki atamayı değerlendiren Sayın Hariri söyle dedi: "Hem Sayın Kanafani hem de Sayın Bozkurt dört seneyi aşkın süredir Dr. Doany'nin liderliğinde bizimle çalışıyorlardı ve her ikisi de Türk Telekom Grubu'nun faaliyetlerini gayet iyi biliyorlar. Hakam Kanafani özelleştirmenin ardından Türk Telekom Grubunun iş stratejisi ve dönüşüm planını geliştiren ve uygulayan ekipte önemli bir rol üstlendi. Sayın Bozkurt da Kilit Performans Göstergeleri ve performansla ilişkilendirilmiş maaş sistemi vasıtasıyla Türk Telekom'da yaşanan dönüşümün kilit unsurlarından biri olan performans bazlı kültürün yerleşmesinde ve çoğu genç profesyonellerden oluşan 7 bin yeni personelin ise alınmasında önemli rol oynadı."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Bakmadan Geçme

2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi? Osman Beşel kimdir? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel hangi partiden seçildi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 25 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title