Haberler

Down Sendromlu Öğrenciler Kaymakam Güner'i Ziyaret Etti

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü’ nedeniyle Selendi’deki Doen Sendromlu öğrenciler ve aileleri Selendi Kaymakamı Hakan Güner’i ziyaret etti.

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü' nedeniyle Selendi'deki Doen Sendromlu öğrenciler ve aileleri Selendi Kaymakamı Hakan Güner'i ziyaret etti.

Down Sendromuna dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için '21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü' nedeniyle başlatılan çalışmalar kapsamında, Selendi'de faaliyet gösteren Özel Ege ve Yaşam Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Kaymakam Hakan Güner'i makamında ziyaret ederek, toplumun Down Sendromu konusunda daha duyarlı olmasını istediler.

Öğrencileri kapıda karşılayan Kaymakam Hakan Güner ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Down Sendromlu öğrenciler ve aileleri için gereken çalışmaların yapılacağını ifade etti. Özel Ege ve Yaşam Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Vekili Ali Yamaçlı, Şirket Kurucu Temsilcisi, Özcan Çetinkaya, Özel Eğitim Alan Öğretmeni, Zübeyde Aktürk'ün de katıldığı ziyarette Kaymakam Hakan Güner Down Sendromlu öğrencilerle tek tek ilgilenip çocuklarla sohbet etti. Down Sendromlu çocukların, ailelerinin yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Kaymakam Güner, kaymakamlık olarak bu sıkıntılarla ilgili üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Güner Selendi 21 Mart Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title