Haberler

Dövülen Hakem O Anları Anlattı: Kalbime Vurdu, Nefesim Kesildi

Güncelleme:

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında saldırıya uğrayan Hakem Volkan Bayarslan, "Aslında o darbeleri önlerdim. Ama kalbime tekme gelince yere düştüm. Nefesim kesildi." dedi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 17 yaşındaki saldırgan O.M. tarafından darp edilen çizgi Hakemi Volkan Bayarslan, "Aslında o darbeleri engellerdim. Ama kalbime gelen tekme beni düşürdü. Önce sahada sonra soyunma odasında nefesim kesildi." dedi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ve ardından Türkiye ile dünya spor gündemine karşılaşmanın çizgi Hakemi Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı damga vurdu.

90+1. dakikada 17 yaşındaki futbol canisi O.M'nin sahaya girip Bayarslan'a tekme, yumruklarla saldırması sonrası, Hakem Bülent Yıldırım maçı tatil ederken yaşanan bu olay, büyük yankı uyandırdı. Bayarslan, olay sonrası sayısız telefon aldı. Herkes neler yaşadığını merak ediyordu. Ne hissetmiş, nasıl toparlanmıştı? Hürriyet, Bayarslan'ın yakınlarına anlatımıyla o soruların yanıtlarına ulaştı.

Öncelikle Bayarslan, yardımcı Hakem Asım Yusuf Öz'e teşekkür edip hakkını teslim ediyordu. Aynı zamanda polis olan Asım Yusuf Öz, yaşanan saldırı sonrasında Bayarslan'ın yanına koşup koluna giren isimdi.

"ENGEL OLURDUM AMA..."

Kalbine ve karaciğerine üst üste darbeler alan Hakem Volkan Bayarslan, olayın şokunu bir kez daha yaşayarak şunları söyledi:

"Önce sırtıma ve hemen sonrasında tekme ile tam kalbimin üzerine darbe aldım. O darbe nefesimi kesti. Asım Yusuf Öz gelip koluma girdi sağ olsun. O beni kaldırdı. O, olmasa ayağa bile kalkamazdım. Soyunma odasına zor giderdim. Zaten çok zor yürüdüm. Soyunma odasına gittiğimde de nefesim kesildi. Ve şu anda da kalbimin tam üzeri morarmış durumda. Normalde o darbelerin gelmesini engellerim ve kendimi korurum. Ancak kalbime aldığım darbe beni düşürdü."

DARP RAPORU ALDI

Volkan Bayarslan'a soyunma odasında ilk müdahaleyi Fenerbahçe Kulübü Doktoru Burak Kunduracıoğlu, ardından Trabzonspor Kulübü Doktoru Ufuk Şentürk yaptı.

Yaşanan vahim olay sonrasında hakem odası ziyaretçi akınına uğradı.

Önce Trabzonspor takım halinde hakem odasına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ardından Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hakem odasına geldi. Bayarslan, tedavi sonrası Trabzon Fatih Hastanesi'ne giderek darp raporu alıp, saldırgandan şikayetçi oldu.

5 YIL OKUDUĞU YERDE TEPKiLERE MARUZ KALDI

Saha içinde Trabzonsporlu taraftarın saldırısına uğrayan Hakem Volkan Bayarslan'ın yolu daha önce de Trabzon'dan geçmiş. Bayarslan, 5 yıl Trabzon'da eğitim görmüş.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Bayarslan Asım Yusuf Öz Trabzonspor Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (46)

MALİK:

TRABZON UN 10 SENE BİRİNCİ LİGE ÇIKMASI YASAKLANMALI

20
7
yanıtYanıtla
harbi kız:

artı bu futbol teröristinin ömürboyu stadyumlara girişinin yasaklanmasını talep ediyoruz eğer adalet varsa. Burası trabzonmuş yiyorsa git hakkari mardine orda yapsın artistliğini.

yanıt5
yanıt2
zeki:

Sopayı yemişsin hala konuşuyorsun hımmıl

7
16
yanıtYanıtla
slhttnz:

Bunlar her maçta böyle yaparak galip geleceklerini sanan kokuşmuş ilkel bir kavmin temsilcileri

15
7
yanıtYanıtla
karadenizli:

hakemi vurana ağır ceza verilsin bir daha ülkemizde yapılmasın bu olaylar. . . .

18
1
yanıtYanıtla
ÜNYELI TEKSAS:

NE KONUSUYORSUNLAN HEPSİ ALMİS NAVALEYI HAK HUKUK NERDE SENDE TUTMUS HAKEME VUREN AGIR CEZA ALSIN DIYORSUN TAMMADA BUNLARIN HICMI SUCUYOK

yanıt2
yanıt0
AHISKALITÜRK:

sabah haberlere ve manşetlere baktım çocuğa terorisrt demişler ulan askere polise molotof veya taş atana demezsiniz ıkı yuzlu medya kansızlar tamam veletin yaptığı doğru değil ama bu şekılde karalamak olmaz önce berkine terorist deyın

6
10
yanıtYanıtla
karadır kara:

bunu serbest bırakan hakimi dövsem serbest kalırmiyim

14
2
yanıtYanıtla
bedri:

aziz yildirim hakem odasi basiyor sorun yokda 17 yasindaki bir cocuk cahillik yapmis neyin yaygarisi bu ????

4
11
yanıtYanıtla
İRFAN61:

oOO OLURMU AZİZ BEY O MAGANDA KRALI ŞİKEC VAR KULÜBÜ BAĞLAMAZ. O ZAMAN 17 YAŞINDAKİ Bİ ÇOCUĞUN YAPTIĞI DA TAKIMI BAĞLAMAZ. NASIL BİR TEZAT BU. LİG TV YAYIN HAKKI YOK BİLMEM NE YOK SİLAH KAÇAKÇILIĞI YE O KADAR İNSANIN EMEĞİNİ SONRA ŞEREFLİ AZİZ. HADİ ORDAN BE

yanıt2
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title