Haberler

Dörtyol'da Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde trafik kazalarının azaltılması ve trafik güvenliğinin sağlanması için alınması gereken önlemler konuşuldu.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde trafik kazalarının azaltılması ve trafik güvenliğinin sağlanması için alınması gereken önlemler konuşuldu.

Toplantıda Hatay Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim İstihbarat Büro Amiri ve Komiser Yardımcısı Hasan Türk, sinevizyon gösterisi eşliğinde yaptığı sunumda, "Birleşmiş Millterler'in karayolu güvenliği ile ilgili yapılan anlaşmalarında Türkiye'nin trafik güvenliği konularında gelişmekte olan ülkeler arasında orta gelirli ülkelerden sayılmakta. Ülkemizde trafik kazalarında büyük kayıplar yaşanmakta. Bu kayıp neredeyse bir savaşta kaybedilen insan sayısına eşittir" dedi.

Hatay'da son 10 yılda 14 bin 812 kaza yaşandığı, kazalarda 343 kişinin yaşamını yitirdiği, 25 bin138 kişinin yaralandığını belirtilen Türk, trafik kazalarının genel nedenlerinin emniyet kemerinin takılmaması, hız sınırının aşılması, kırmızı ışıkta geçilmesi, motorlarda kask kullanılmaması, trafik işaret ve işaretçilerine uyulmaması olduğunu kaydetti.

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Ali Osman Atahan başkanlığında yapılan toplantıda Hatay Valiliğince desteklenen Trafik Güvenliği Eylem Planı İl Koordinasyonu Kurulunun kararlarına istinaden hazırlanan "Trafik Güvenliği Stratejik Eylem Planı" çerçevesinde kazaların ve olumsuz sonuçlarının azaltılmasına yönelik eğitim, denetim, alt yapı eksikliklerinin tespiti ve giderilmesi için yapılması gerekenler ele alındı.

Ticaret Odasında gerçekleşen toplantıya Hatay İl Jandarma Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı H. Hüseyin Güzeldal, İl Müftü Yardımcısı Cafer Erol, Çevre ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Nihat Ekincioğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Tecimen, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Oğuz Ekinci, Karayolları 13. Şube Şefi Mahmut Bilge Özmen, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Altuntaşoğlu da katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Türk Türkiye Dörtyol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title