Haberler

Dörtyol'da "Sahil Benim İncim Projesi" Uygulanacak

Dörtyol Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ''Sahil Benim İncim Projesi" için Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Hatay Yatırım Destek Ofisi ile sözleşme imzalandı.

Dörtyol Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Sahil Benim İncim Projesi" için Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Hatay Yatırım Destek Ofisi ile sözleşme imzalandı.

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, sözleşme imzalama öncesi yaptığı konuşmada, projeyle Dörtyol'da atıl bulunan sahilin kamu hizmetine etkin ve verimli bir şekilde sunmak için ne yönde yatırım yapılmasının daha uygun olacağının planlandığını belirtti.

Toplam maliyeti 51 bin 465 lira olan projenin 43 bin lirasının DOĞAKA'nın Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında karşılacağını ifade eden Soytürk, projeyle ayrıca belirtilen kıyı bölgesinin genel durumu hakkında araştırmalar yapılacağını söyledi.

DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız  da  projenin 3 ay süreceğini ve Dörtyol sınırları içinde bulunan kıyı şeridi için diğer kurumlarca planlanmış olan çalışmalara da kaynak olmasının hedeflendiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Soytürk ve Yıldız proje sözleşmesini imzaladılar. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Doğu Akdeniz Onur Yıldız Dörtyol Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

dörtyollu atsızer_gec@mynet.com:

parayı bol buldular galiba carcur ediyorlar

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title