Haberler

    Dörtlü Priz

    "Türkiye' de stand up gelişecekti ama bir dörtlü priz lazım oldu.

    " Türkiye' de stand up gelişecekti ama bir dörtlü priz lazım oldu. Bizde bir koşu aldık getirdik."

    Abidig, Doğan Tunçel, Yunus Emre Gündüz ve Emre Can Çalışkan dan oluşuyor grup. Kısaca tanıtmak gerekirse;"Emre Can Çalışkan"Kocaeli Üniversitesinde Sahne Sanatları eğitimi alan Emre, sahne tozu yutmaya Stand Up'la devam ediyor. Mimiklerini doğru kullanması, ses tonunun etkili olması ve sahneye hakimiyeti ilk başta göze çarpan özelliklerinden. Şakalarında ve tespitlerinde toplumdan beslenmesine rağmen bir o kadar da toplumun konuşurken bile utanıp sıkıldığı konuları kimseyi rencide etmeden, gülmeyi kesemeyeceğiniz bir tempoyla anlatıyor. Old City Comedy Club,Bkm Mutfak Sahne ve diğer başka mekanlardaki açık mikrofon etkinliklerinde sahne alan Emre Can Çalışkan, önümüzdeki sezon ilk gösterilerini 1 Haziran 2016 da yapan "4'lü Priz Stand Up" grubunda sahne almaya devam edecek.

    ·         AbidigOldukça enteresan olan " Abidig " ismi ona anneannesinden kalma ve şiirlerinde de uzun yıllar bu mahlası kullanmış. Çocukluğundan beri yaşadığı her olaya mizahla sarılan Abidig. "Ferhan Şensoy" hayranlığından ötürü stand-up yapmaya başlamış. Şu anda Boğaziçi Üniversitesinde eğitim hayatına devam eden Abidig, hayatın motivasyon düşüren her durumuna farklı gözden bakmayı deniyor. Gösterilerinde de bunu çokça görüyoruz. ·         "Doğan Tunçel"Bazı adamlar vardır, doğal komiktir. Dörtlü Priz komedyenlerinden Doğan, Maltepe Üniversitesinde "Sosyal Hizmet" bölümünde okumadığı zamanlarda stand up'la uğraşmış. Üslubunun rahat olması, doğaçlama kurduğu cümlelerin yarması ve "Dörtlü Priz" deki kalan 3 prize(abidig,emre can,yunus emre) yaptığı yorumlar sizi gülmekten yoracak özelliklerinden. Şakaları,duruşu,hikayeleri her seviyeden insanı yakalayan bir sıcaklıkla geçiyor seyirciye.Tokat'lı komedyen Doğan Tunçel Old City Comedy Club,Bkm Mutfak ve diğer bir çok mekandaki açık mikrofon etkinliklerinden sonra önümüzdeki sezon da Dörtlü Priz Stand Up la sahnede patlatmaya devam edecek.  ·         "Yunus Emre Gündüz" "Öncelikle kendimi tanıtayım 27 Ekim 1994 Bursa İnegöl doğumluyum. 2 yıldır karikatür çizerliği ile uğraşıyorum.(Karikatürlerimden bir kısmını paylaştığım İnstagram hesabım: https: //www.instagram.com/yunusemregunduzkarikatur) 2016 Şubat ayında bir hevesle stand up komedyenliğine atıldım. Açık mikrofon etkinlikleri ile kısa süreli sahne performanslarıyla kendimi geliştirmeye çabalıyorum. Biraz yol kat ettikten sonra, açık mikrofon etkinliklerinde tanıştığım 3 arkadaşımla birlikte 4'lü Priz (İnstagram hesabımız: https: //www.instagram.com/4luprizstandup) adında bir ekip kurup, kendi gösterilerimizi organize etmeye başladık."

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Can Çalışkan Türkiye Up Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title