Haberler

Dolmuş Sorunu'na Belediyeden Kalıcı Çözüm

Ardahan Üniversitesi öğrencilerinin yaşadığı en önemli sorun yerleşke ile yurtlar ve şehir merkezi arasındaki ulaşım sorununa Ardahan Belediyesi çözüm buldu.

Ardahan Üniversitesi öğrencilerinin yaşadığı en önemli sorun yerleşke ile yurtlar ve şehir merkezi arasındaki ulaşım sorununa Ardahan Belediyesi çözüm buldu. İkinci öğretimde okuyan öğrencilerin mağdur olmaması için öğrencilerin ücretleri belediye tarafından karşılanacak.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Üniversitesinin şehir dışındaki Kampüs alanına taşınmasının ardından öğrencilerin taşıma konusunda mağduriyet yaşadıklarını, bunun sebebinin kendileri olmadığını ifade ederek, "ancak ne olursa olsun hiç bir öğrencinin mağdur olması gönlümüz istemez. Bundan dolayı geçtiğimiz hafta Dolmuş işletmecileri ile yaptığımız toplantılar neticesinde ikinci öğretimde okuyan ve dersleri geç saatlerde biten öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için dolmuşların şehir içi ücretlerinin belediyemiz tarafından karşılanmasına karar verdik. Önümüzdeki günlerde bu sorunu kökten çözeceğiz. Şimdilik geçici olarak böyle bir çözüm ürettik. Kış ayları geldi. Havalar soğudu. Bu nedenle dolmuş durak yerleri ile yurt ve şehir merkezi arasında çok büyük bir mesafe var. Bu mesafeyi yürüyerek gitmek zaman kaybına neden olacak. Bu nedenle biz belediye olarak bunların taşımasını ücretsiz olarak yapacağız. Öğrencilerimiz saat 20.00 ile 23.00 arası ücretsiz olarak şehir merkezine ve yurtlarına gidebilecekler" dedi.

Başkan Köksoy Ardahan Üniversitesinin mücavir alanına alınması için raporlarımızı tamamlayıp Ardahan Valiliğine sunduk. Çevre ve Şehircilik bakanlığından bu kararımız onaylandığı takdirde öğrencinin mağduriyetini giderebilecek şekilde Kampüsten şehir içinin muhtelif yerlerine ulaştıracak şekilde dolmuş ihaleleri yapılacak ve bu sorunda önümüzdeki günlerde çözüme kavuşturacağız" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ardahan Belediyesi Faruk Köksoy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title